Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Ja to przerabiałam, ale zabawa Duży uśmiech . Dostałam to kółko i musiałam naparzać po takim wąziutkim korytarzu, ale nie miałam określonego czasu, pani co chwilę sprawdzała ile przeszłam, więc jej powiedziałam, że jak dojdę na Kopiec Kościuszki to się sama do niej zgłoszę Oczko Duży uśmiech
Po przejściu ponad 500m stwierdziła, że jest ok. Kołki też upychałam, nie wiem po co, ale chyba chodzi o koordynację ruchową...
----------------------------------------------------------
Też mam w tym m-cu wizytę kontrolną u neuro, ale muszę najpierw pokonać anginę Zły
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
E-smka - dzień kobiet - tulipan i rajstopy/ takie mam wspomnienia Zły /. A mnie zawsze przypomina się taki obrazek - dzień kobiet, a na nim elegancko ubrana kobieta, szpilki, garsonka, kapelusz, w obu rękach siatki z zakupami a w zębach goździk Duży uśmiech
Ale i tak najlepszego dla nas wszystkich Serce
Odpowiedz
Ja za miesiąc mam wizytę roczną, to zobaczymy jak mnie przetestują. Na razie na rezonans muszę fruunąć się zapisać.

I wszystkiego dobrego dla Wszystkich, a szczególnie tutejszych Pań. Dużo zdrowia i humoru życzę. Myślę, że prawdę e-smka napisała, jesteście wspaniałe i wyjątkowe.

---<--<--@
Odpowiedz
(08-03-2022, 21:30)yasmina napisał(a): Ja to przerabiałam, ale zabawa Duży uśmiech . Dostałam to kółko i musiałam naparzać po takim wąziutkim korytarzu, ale nie miałam określonego czasu, pani co chwilę sprawdzała ile przeszłam, więc jej powiedziałam, że jak dojdę na Kopiec Kościuszki to się sama do niej zgłoszę Oczko Duży uśmiech
Po przejściu ponad 500m stwierdziła, że jest ok. Kołki też upychałam, nie wiem po co, ale chyba chodzi o koordynację ruchową...

Ja przeszłam ponad 400 metrów w ciągu 6 min. , mogłabym więcej ale jakoś mi się  nie chciało szybciej iść, ale to z lenistwa no bo ileż można łazić z kółkiem   Język . Z tymi kołkami to możliwe że chodziło właśnie o koordynację ruchową  ale kto ich tam wie  Duży uśmiech
Odpowiedz
To badanie to coś podobnego jak łapanie czubka nosa palcem. Raczej takie neurologiczne po prostu Uśmiech
Jak stanie na jeden nodze Uśmiech a w ogóle przy zamkniętych oczach to jest dopiero wyczyn. Probowal ktoś ? Najśmieszniejsze jest to że dłużej daje radę stac z zamkniętymi oczami na jednej nodze od mojego męża Duży uśmiech
Jak spędziliście ten dzień ? Słońce było u was ?
Ja też przesylam wszystkim moc kwiaaaatow i rajstopki Uśmiech
Odpowiedz
(08-03-2022, 22:15)Lusia98 napisał(a): To badanie to coś podobnego jak łapanie czubka nosa palcem. Raczej takie neurologiczne po prostu Uśmiech
Jak stanie na jeden nodze Uśmiech a w ogóle przy zamkniętych oczach to jest dopiero wyczyn. Probowal ktoś ? Najśmieszniejsze jest to że dłużej daje radę stac z zamkniętymi oczami na jednej nodze od mojego męża Duży uśmiech
Jak spędziliście ten dzień ? Słońce było u was ?
Ja też przesylam wszystkim moc kwiaaaatow i rajstopki Uśmiech

Słońce, 11 stopni i 12km na rowerze  Nieśmiały
Ja probowalam! I daje radę ale nie mierzyłam nigdy jak długo. Muszę się z chłopem zmierzyć. 
Ja jedynie przy ocrevusie miałam badanie funkcji kognitywnych. Musiałam do liczb przypasować obrazki na czas i jakieś inne rzeczy. Ale nikt nie poinformował mnie czy mój wynik był ok czy nie.
Odpowiedz
ojej tez mialam neurologiczne badania, ale zadne nie byly tak fajne! =D

u mnie lekarz cos sie 'uwzial' na oczy ... na jednej wizycie mialam 4 razy badany wzrok

wow! 12 km - zacny wynik Uśmiech
Odpowiedz
(08-03-2022, 19:20)Łucja napisał(a): Miałam dziś wizytę u neuro... roczne podsumowanie. Rezonans w porównaniu z poprzednim... ok  Uśmiech . Teraz news  Duży uśmiech ... każdy kto był na podsumowaniu musiał jeszcze iść na testy neurologiczne . Czyj to pomysł to cholera wie Duży uśmiech . Wracając do testów to np. mierzenie kółkiem policyjnym ile się przejdzie w ciągu 6 minut ... takie łażenie w te i z powrotem z tym wynalazkiem... niezła beka  Duży uśmiech . Do tego wkładanie prawą i lewą ręką w otwory małych kołków i ich wyciąganie - mierzone ile schodzi taka robota XD. Itd Duży uśmiech
Ciekawe czy tylko w Rzeszowie takie pomysły były czy też to przerabialiście w innych przychodniach   Duży uśmiech

Łucja w której przychodni w Rzeszowie? Ja mam wizytę roczną w czerwcu Duży uśmiech
Odpowiedz
E-semka ja mam taki wysoki dochód, że nie płacę podatku. Nie będzie z czego odliczać. I przez polski ład z mężem też nie będę mogła się rozliczyć, bo straci ulgę. Więc teraz jest ostatni raz dla mnie :-P
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Polski burdel hahaha. Mój stary to chociaż klasa średnia. Ja to dziad jestem hahaha. Mezalians jak złoto. Możnaby unieważnić małżeństwo hahaha Powód piękny :-D:-D:-D

Chociaż moja babcia za panny Bykowska była. Szlachcianka być może :-D
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
(09-03-2022, 09:22)AskaP napisał(a):
(08-03-2022, 19:20)Łucja napisał(a): Miałam dziś wizytę u neuro... roczne podsumowanie. Rezonans w porównaniu z poprzednim... ok  Uśmiech . Teraz news  Duży uśmiech ... każdy kto był na podsumowaniu musiał jeszcze iść na testy neurologiczne . Czyj to pomysł to cholera wie Duży uśmiech . Wracając do testów to np. mierzenie kółkiem policyjnym ile się przejdzie w ciągu 6 minut ... takie łażenie w te i z powrotem z tym wynalazkiem... niezła beka  Duży uśmiech . Do tego wkładanie prawą i lewą ręką w otwory małych kołków i ich wyciąganie - mierzone ile schodzi taka robota XD. Itd Duży uśmiech
Ciekawe czy tylko w Rzeszowie takie pomysły były czy też to przerabialiście w innych przychodniach   Duży uśmiech

Łucja w której przychodni w Rzeszowie? Ja mam wizytę roczną w czerwcu Duży uśmiech

W Szpital wojewódzki na Lwowskiej. Leczę się u dr. Perenca  Uśmiech
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 15 gości