Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dragnia prawe i lewe oko
Zo_oL lecze sie w Niemczech ale tutaj bez skierowania tez terminu na nic nie moge 'zaklepac' by potem krocej czekac. Wiem, ze polska sluzba nie dziala do konca dobrze, ale sa rzeczy, ktorych nie da sie obejsc nawet kiedy sluzba zdrowia jest sprawna.

Moj poczatek choroby tez nie wygladal obiecujaco - co rusz mialam nowe i dziwne objawy a wrecz mialam wrazenie ze codziennie 'cos'. Jak jedno mijalo to zaczynalo sie drugie ... i tak kilka miesiecy Smutny
Odpowiedz
(04-09-2024, 14:35)Tosiia napisał(a): Zo_oL lecze sie w Niemczech ale tutaj bez skierowania tez terminu na nic nie moge 'zaklepac' by potem krocej czekac. Wiem, ze polska sluzba nie dziala do konca dobrze, ale sa rzeczy, ktorych nie da sie obejsc nawet kiedy sluzba zdrowia jest sprawna.

Moj poczatek choroby tez nie wygladal obiecujaco - co rusz mialam nowe i dziwne objawy a wrecz mialam wrazenie ze codziennie 'cos'. Jak jedno mijalo to zaczynalo sie drugie ... i tak kilka miesiecy Smutny

Mam typ pierwotnie postępujący, u mnie jak coś się zacznie to trwa cały czas. A tych objawów przybywa
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości