Ocena wątku:
  • 20 głosów - średnia: 4.3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tecfidera
Też miałam lekkie pogorszenie, złapało mnie jakoś pod koniec września przeziębienie a wraz z nim prawie cała lewa strona zamiast czuć zimno to czuła ciepło. Przeszło po jakichś 3 tygodniach, lekarz mówił że nie wiązałby tego z rzutem. A teraz od dwóch dni jestem jakaś słaba, nie wiem czy to przez tą pogodę czy znowu coś się przypałęta.
Odpowiedz
Może pogoda ja dziś tez miałam jakiś gorszy dzień, jutro odbieram leki to zapytam lek co myśli

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
A ja znowu mam problemy z żołądkiem. Po południu zaczęło mi być nie dobrze, dwa razy już zwymiotowałam. Wczoraj zjadłam trochę grzybów, zastanawiam się czy to nie od tego. Nie mam siły po prostu.
Odpowiedz
Grzyby są ciężko strawne, ja ostatnio jak jadłam rydze tez zwymiotowała, jeszcze przed tec i diagnozą, a teraz innych grzybów niż pieczarki to w zasadzie nie jem

Odpowiedz
Ja w sumie nie wiem czy to od tego. Byliśmy z mężem wczoraj u męża dziadka on miał jelitowke niby lepiej już się czuł ale widać było ze blady jeszcze był. Szkoda tylko że dowiedziałam się po fakcie bo gdybym wiedziała wcześniej to bym nie pojechała tam. Nie wiem jak przeżyje noc, pół godziny temu spróbowałam zjeść kisiel ale też po chwili wymiotowalam. Czuję się jakby przejechał po mnie czołg. Marzę tylko żeby przespać spokojnie noc i jutro czuć się lepiej.

No i dzwoniłam do pielęgniarki od sm bo nie wiedziałam czy brać wieczorną dawkę ale mówiła żeby nie brać. W sumie to bez sensu bo pewnie bym ją zwymiotowala. No i nic nie jem więc na pusty zoladek nie bardzo..
Odpowiedz
No to wygląda jak jelitówka... staraj się dużo pić.
Odpowiedz
(02-12-2017, 23:47)Miriam napisał(a): No to wygląda jak jelitówka... staraj się dużo pić.

Staram się pić ale co wypije to też po czasie wymiotuję Smutny Coś okropnego..
Odpowiedz
Kup glukozę, jak wypijesz i cokolwiek zostanie to chociaż siły trochę nabierzesz

Odpowiedz
Marta pij schłodzoną wodę ale naprawdę małymi łyczkami. Np łyżka wody co 5 minut. Ja tak dzieciom podaję jak wymiotują.
Odpowiedz
Dzięki dziewczyny za rady. Całą noc nie spałam ale też nie wymiotowałam, boję się zjeść cokolwiek więc będę chyba dziaiaj tylko pić. Jeszcze źle się czuję ale mam nadzieję, że teraz już będzie lepiej. Tecfidery dziaiaj też nie wezmę.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości