Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
W Austrii to dało czadu. A już wczoraj było ciepło. Tyle, że takie ciepło do wytrzymania :-)
Odpowiedz
Ja wstałam rano i przepalam w piecu. Się zacznie znowu przepalanie a później juz regularne palenie. Miłego dnia kochani!

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
U nas niby też chłodniej ale wczoraj w krótkich spodenkach chodziliśmy. Zobaczymy jak dziś będzie
Odpowiedz
My wróciliśmy też na krótko i było ok jak wyszliśmy z auta na jakieś zakupy szybkie. Zdziwieni byliśmy ze ludzie w naszym mieście w kurtkach itp. No ale juz na wieczór w domu zrobiło się nieciekawie. A nad ranem juz tragedia. Myślę ze jeszcze za dnia krotki rękaw plus krotki dol ok. Gorzej będzie na wieczór i z samego rana

Odpowiedz
Wieczory są zimne. Poranki też. Ale jestem twarda, okno otwarte ;-)
Odpowiedz
Podziwiam Cię[emoji3]

Odpowiedz
człowiek nareszcie odżywa Uśmiech
Odpowiedz
Dokładnie Agica.

Jedyne co mi nie pasuje to to, że pranie nie chce schnac ;-)
Odpowiedz
No nie żartujcie! Mimo, że lato trwało w tym roku wyjątkowo długo, a pogoda była fantastyczna, to ja nie mam dość słońca! Jestem cała chora jak sobie wyobrażę najbliższe pół roku zimna, wilgoci, ciemności, zimnych stóp, kataru, miliona warstw ubrań. Nie! Nie! Nie! Już wolę się smażyć w 35 stopniach Duży uśmiech
Odpowiedz
A ja tęsknię za śniegiem i prawdziwa zimą. Wiem że ślisko, że ciężko, ale mi się tęskni. Ostatnio jakiś większy śnieg był 10 lat temu. Pamiętam, bo z wózkiem walczyłam z zapamiętaj

Z zaspami.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości