Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
https://www.facebook.com/256164331113416.../?sfnsn=mo
https://m.facebook.com/story.php?story_f...1433328397
Wesoły lany poniedziałek Duży uśmiech
Odpowiedz
Ależ się dziś uśmiałam chociaż wcale mi do śmiechu Uśmiech
Przypomina o sobie po 2 latach nereczka. Ale żeby tak delikatnie to nie - skubana prosto z mostu temp powyżej 39 i ból na który tylko duża dawka ketonalu. Dziś byłam na badaniu moczu i dorobiłam CRP. Po całym dniu zaglądania to CRP 112 a mocz z komentarz: próbka wylana podczas transportu. No i co teraz? Wiem, że mogę iść jutro i zapłacić ale ja liczę każdy grosik a poza tym skierowanie było. Jutro lekarz i nie mam wyników Smutny Mąż stwierdził, że może śmingus dyngus se w aucie robili Oczko
Odpowiedz
(24-04-2019, 18:24)sloneczko25 napisał(a): Ależ się dziś uśmiałam chociaż wcale mi do śmiechu Uśmiech
Przypomina o sobie po 2 latach nereczka. Ale żeby tak delikatnie to nie - skubana prosto z mostu temp powyżej 39 i ból na który tylko duża dawka ketonalu. Dziś byłam na badaniu moczu i dorobiłam CRP. Po całym dniu zaglądania to CRP 112 a mocz z komentarz: próbka wylana podczas transportu. No i co teraz? Wiem, że mogę iść jutro i zapłacić ale ja liczę każdy grosik a poza tym skierowanie było. Jutro lekarz i nie mam wyników Smutny Mąż stwierdził, że może śmingus dyngus se w aucie robili Oczko

hej sloneczko25, 
mysle, ze skoro oni zawinili w trakcie transportu to powinni na swoj koszt jeszcze raz zrobic... nie wiem nie znam sie na tym ale moim zdaniem powinno sie tak to odbywac. 
Co do CRP to w szoku jestem ze takie wysokie... 
zycze szybkiego powrotu do zdrowia!
Odpowiedz
Dzwoniłam na ośrodek i kazali jutro na poprawkę przyjść ale z rana mam lekarza i nic mu to nie da. Jak oni to przewożą?
Z drugiej str. współczuję im, że akurta takie próbki rozlali. Oczko
CRP już takie kiedyś miałam ale głupia wtedy z temp. chodziłam do pracy dopóki na gorączkę już nic nie pomagało. Wylądowałam wtedy na ponad tydzień w szpitalu bez diagnozy. Teraz na to już nie mogę sobie pozwolić więc siedzę w domu. Chociaż babka z lab. nie chciała mnie w kiepskim stanie póścić do domu Oczko
Odpowiedz
Jak można takie próbki rozlać w transporcie, przecież nie wiadomo jakie bakterie tam siedząUśmiech Słoneczko szybkiego powrotu do formy życzęUśmiech

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
Sloneczko wspolczuje mega! Ale z ta wpadka w transporcie to chyba ostro bylo- mysle ze nie tylko twoja sie wylala.
Odpowiedz
Ja się zastanawiam kto to potem sprząta Uśmiech współczuję im Uśmiech
Mojego syna się chyba nie wylało bo jego wynik się pokazał.
Jak to dobrze, że na kroplówki nie jeździmy. Dzieci zakupy na mieście zrobią więc dziś łóżko moje Uśmiech
Nawet na badanie słuchu dziecka ściągnęłam siostrę żeby z nim pojechała. Tak to dawno nie leżałam plackiem.
Odpowiedz
Leż i odpoczywajUśmiech zasługujeszUśmiech

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
Słoneczko leż ile się da. Należy Ci się to!
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
(24-04-2019, 21:08)sloneczko25 napisał(a): Ja się zastanawiam kto to potem sprząta Uśmiech współczuję im Uśmiech
Jak to dobrze, że na kroplówki nie jeździmy. Dzieci zakupy na mieście zrobią więc dziś łóżko moje Uśmiech
Nawet na badanie słuchu dziecka ściągnęłam siostrę żeby z nim pojechała. Tak to dawno nie leżałam plackiem.
Lez i odpoczywaj, należy się Uśmiech i wracaj szybko do formy Uśmiech

(24-04-2019, 21:08)sloneczko25 napisał(a): Ja się zastanawiam kto to potem sprząta Uśmiech współczuję im Uśmiech
Lez i odpoczywaj, należy się Uśmiech i wracaj szybko do formy Uśmiech
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości