22-04-2019, 15:10
|
Mój dzisiejszy nastroj
|
|
24-04-2019, 18:24
Ależ się dziś uśmiałam chociaż wcale mi do śmiechu
![]() Przypomina o sobie po 2 latach nereczka. Ale żeby tak delikatnie to nie - skubana prosto z mostu temp powyżej 39 i ból na który tylko duża dawka ketonalu. Dziś byłam na badaniu moczu i dorobiłam CRP. Po całym dniu zaglądania to CRP 112 a mocz z komentarz: próbka wylana podczas transportu. No i co teraz? Wiem, że mogę iść jutro i zapłacić ale ja liczę każdy grosik a poza tym skierowanie było. Jutro lekarz i nie mam wyników Mąż stwierdził, że może śmingus dyngus se w aucie robili
24-04-2019, 18:51
(24-04-2019, 18:24)sloneczko25 napisał(a): Ależ się dziś uśmiałam chociaż wcale mi do śmiechu hej sloneczko25, mysle, ze skoro oni zawinili w trakcie transportu to powinni na swoj koszt jeszcze raz zrobic... nie wiem nie znam sie na tym ale moim zdaniem powinno sie tak to odbywac. Co do CRP to w szoku jestem ze takie wysokie... zycze szybkiego powrotu do zdrowia!
24-04-2019, 19:05
Dzwoniłam na ośrodek i kazali jutro na poprawkę przyjść ale z rana mam lekarza i nic mu to nie da. Jak oni to przewożą?
Z drugiej str. współczuję im, że akurta takie próbki rozlali. ![]() CRP już takie kiedyś miałam ale głupia wtedy z temp. chodziłam do pracy dopóki na gorączkę już nic nie pomagało. Wylądowałam wtedy na ponad tydzień w szpitalu bez diagnozy. Teraz na to już nie mogę sobie pozwolić więc siedzę w domu. Chociaż babka z lab. nie chciała mnie w kiepskim stanie póścić do domu
24-04-2019, 20:23
Jak można takie próbki rozlać w transporcie, przecież nie wiadomo jakie bakterie tam siedzą
Słoneczko szybkiego powrotu do formy życzę![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
24-04-2019, 20:53
Sloneczko wspolczuje mega! Ale z ta wpadka w transporcie to chyba ostro bylo- mysle ze nie tylko twoja sie wylala.
24-04-2019, 21:08
Ja się zastanawiam kto to potem sprząta
współczuję im ![]() Mojego syna się chyba nie wylało bo jego wynik się pokazał. Jak to dobrze, że na kroplówki nie jeździmy. Dzieci zakupy na mieście zrobią więc dziś łóżko moje ![]() Nawet na badanie słuchu dziecka ściągnęłam siostrę żeby z nim pojechała. Tak to dawno nie leżałam plackiem.
24-04-2019, 21:09
Leż i odpoczywaj
zasługujesz![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
24-04-2019, 21:09
Słoneczko leż ile się da. Należy Ci się to!
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
(24-04-2019, 21:08)sloneczko25 napisał(a): Ja się zastanawiam kto to potem sprzątaLez i odpoczywaj, należy się i wracaj szybko do formy ![]() (24-04-2019, 21:08)sloneczko25 napisał(a): Ja się zastanawiam kto to potem sprzątaLez i odpoczywaj, należy się i wracaj szybko do formy
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości

Mąż stwierdził, że może śmingus dyngus se w aucie robili