Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
(22-01-2020, 21:00)Orchidea napisał(a): Ja bardzo bałam sie tecfidery ze wg na osłonkę, bo po każdych lekach z osłonką biegunki. Jak stres mnie dopada biegunki. No i jelitowke teraz zaliczyłam. Jak po dzieci jechałam to stopera łyknęłam. Ogólnie mam tendencje do biegunek.
To glupio to zabrzmi ale zazdroszcze
Odpowiedz
(22-01-2020, 21:32)Anka napisał(a):
(22-01-2020, 21:00)Orchidea napisał(a): Ja bardzo bałam sie tecfidery ze wg na osłonkę, bo po każdych lekach z osłonką biegunki. Jak stres mnie dopada biegunki. No i jelitowke teraz zaliczyłam. Jak po dzieci jechałam to stopera łyknęłam. Ogólnie mam tendencje do biegunek.
To glupio to zabrzmi ale zazdroszcze
Dwa razy w życiu miałam zaparcia i chyba wolę mieć biegunki.
Odpowiedz
Hej,
e-smka to z tym moczem to niestety SM. Też tak mam czasami. Przekichane.
Odpowiedz
E-semka, miałam to samo. Ze sklepu nie mogłam dojść bez spompowania się w gacie. Od dwóch lat biorę DITROPAN i to daje rade. Zedne ćwiczenia na zawory nie pomagały.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
(23-01-2020, 10:59)e-smka napisał(a):
(23-01-2020, 10:41)JMonika79 napisał(a): Powodzenia na dzisiejszej wizycie! Mam nadzieję ze lekarz będzie znał odpowiedzi na wszystkie Twoje pytaniaOczko pozdrawiam
Dzięki Uśmiech
Napisz co lekarz powiedział. Trzymam kciuki.
Odpowiedz
Ja też często odczuwam nadreaktywny pęcherz. Parcie mam silne, już pędzę do WC i na toalecie muszę posiedzieć z 10 minut (albo dłużej ) aby się wysikać. Ja się śmieje, że ja na tronie medytuję Uśmiech Z nr 2 to bardzo czesto mam zaparcia. Wczesniej jak wypiłem kawę od razu leciałam do wc. A teraz i kawa nie pomoże. Pozdrawiam i życzę, aby wszystko ułożyło się jak najlepiej Uśmiech
Odpowiedz
(23-01-2020, 09:04)e-smka napisał(a): A ja w 2002r. musiałam przejść na dietę bezglutenową bo wykryli u mnie chorobę Duhringa i od tego czasu aż do XI.2019 zawsze miałam zaparcia, a od XI 2019 być może przez Aubagio, poczułam "smak" biegunek. Obie sprawy są straszliwe...
Dziś wizyta u gastroenterologa w sprawie tych biegunek, czy to po Aubagio czy nie, co on sądzi... denerwuje już tą wizytą.
Orchidea, przykro mi, że Ci się tak zdarzyło, ja ostatnio jak miałam te biegunki to starałam się w ogóle nie wychodzić z domu, bo bałam się, że mnie własnie to może spotkać. Ale raz w domu oddałam gaz Duży uśmiech i poleciało ze mnie w gacie wszystko...
Myślę, że tak jak piszą dziewczyny powyżej, to nie jest nietrzymanie stolca tylko jelitówka... Ale obserwuj jak będziesz już po jelitówce czy ci się to znowu zdarzy.
U mnie coś się dzieje niepokojącego z oddawaniem moczu, bo jak mi się nagle zachce to muszę biec do WC, jak nie to zesikam się w gacie. Obserwuję to jeszcze...
Trzymaj się Uśmiech
Mam pytanie.Napisałaś że od dawna jesteś bezglutenowa.Czy zauważyłaś żeby to jakoś pomogło w SM?Pozdrawiam

Wysłane z mojego JDN2-L09 przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Ja dziś po recepty poszłam i dr mi Neurowit wypisała.
Odpowiedz
Bardziej na lepszy przepływ krwi w mózgu. Brałam to kiedyś.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
(24-01-2020, 12:36)e-smka napisał(a): Na jelitówkę?
Haaaa, nie.Tak przy okazji recept. To witaminy z gr B.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości