Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Taką mam dziś obserwację że osoby z prawdziwymi problemami zagryzają zęby i nie narzekają. Chociaż w sumie to takie polskie, narzekać, nieustający plebiscyt kto ma gorzej. Dziś się czuję jak juror w tym konkursie. Ludzie są dziwni.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
Hela, przeważnie Ci z prawdziwymi problemami narzekają najmniej. Mi jakiś czas temu moja lekarka rodzinna powiedziała, że podziwia moje poczucia humoru i to, że się nie załamuję. A ja jej na to, ze nie mogę się załamywać czymś, na co nie mam żadnego wpływu, bo to bez sensu. I tylko śmiech mi tak naprawdę pozostał, bo wszystko, co kochałam robić zabrało powoli SM.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Dokładnie, nie ma się co przejmować tym na co nie mamy wpływuUśmiech

Mi jedna psycholog na komisji powiedziała że jestem ewenementem, bo nie przyszłam poużalać się nad sobą[emoji23]

Odpowiedz
Bo można, a nie płakać nad sobą, bo co będzie jak nie dam rady, bo kredyt czy inne problemy z d... , byle by ktoś nas pożałował, byle by zwrócić na siebie uwagę, i żeby pokazać jak mi źle.
Tylko żeby żyć normalnie trzeba chcieć i się za to wziąść, a nie udawać, nikt tego za nas nie zrobi, nikt nam tego na tacy nie poda.

[Obrazek: af731d542e113fcd2ecad3f872cbc57a.jpg]

No musiałam to tu zostawić, chociaż powinno być na stronie głównej[emoji23]

Odpowiedz
Uderz w stół a nożyce się odezwą.

Odpowiedz
Nic dodać nic ująć.
Odpowiedz
Amen[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

A tak z innej beczki, jak się macie przy tym ciśnienieniu dziwnym, ja się właśnie dowiedziałam z tej okazji że reaguje na niskie, na wysokie nieUśmiech

Odpowiedz
Ja chodzę i ziewam, a mam 1033 hPa na barometrze.
Odpowiedz
Ja ciśnienie ok. Za to jelita odmładzam. Najpierw jedno z moich dzieci biegunka, potem drugie wymioty. Dziś ja jelita oczyszczam. Brzuszek płaski jest i to plus haa
Odpowiedz
U mnie w budynku też panuje jelitówka. Odpukać... Mnie zawsze omija. Oby tak dalej.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości