Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
No to chociaż to że NFZ na rękę Wam idzieUśmiech nie myślałaś o kimś do pomocy kiedy już mąż będzie w domu? Nie koniecznie pielęgniarka, ale ktoś kto zrobi zakupy, posprząta, ugotuje obiad?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
Już byłam w GOPSIE i też nam pomogą tylko czekają na sygnałOczko jest jeszcze hospicjum domowe ale to inna opowieść Oczko do tego ja tam jestem dobrej myśli, że nie będzie tak tragicznie i mąż "pozwoli"  na szybki wypad w celu zawiezienia dzieci do szkoły lub szybkie zakupy Oczko

Co do dzieci to na ich szczęście będą w końcu mogli sami chodzićOczko
Odpowiedz
Napewno nie będzie tragicznie, jakoś to tak w życiu bywa że często wszystko okazuje się prostsze niż się człowiek spodziewaOczko Dzieci są zawsze zadowolone z każdej odrobiny samodzielności Oczko

Odpowiedz
No i tego się trzymam Oczko

Kilka osób w szpitalu straszy, że nie będę miała ani chwili czasu ale są też tam osoby które mówią całkiem inaczej. PP prostu poczekam aż będzie w domu i wtedy się wszystko wyjaśni. Po co się zamartwiać za wczasu Oczko
Odpowiedz
WłaśnieUśmiech z czasem się przekonasz jak to będzieUśmiech

Odpowiedz
Dzięki.
Brakowało mi zaglądania na forum i postaram się to poprawić Uśmiech
Już się względnie ogarnęłam i znajduję nieco czasu dla siebie między dziećmi i odwiedzinami w szpitalu.
Dobrze tu wrócićOczko
Pozdrawiam w ten słoneczny dzionek Oczko?
Odpowiedz
U mnie żadnego słońca nie ma, w piątek jechałam z krk w takiej mgle że poboczy nie było widać, szaleństwo Uśmiech ale co tamUśmiech

Odpowiedz
A ja od dwóch dni mogłabym ciągle spać. W nocy się budzę co chwila ale zasypiam szybko i znów się budzę. I w dzień ledwo co wstanę po nocy to mnie odcina. Właśnie wstałam. Usnęłam przy biurku.
Coś czuję że później tez drzemke zlapie
Odpowiedz
Blue monday dziś w końcu [emoji23]

Odpowiedz
(20-01-2020, 15:37)hela napisał(a): Blue monday dziś w końcu [emoji23]

Tak wiem Uśmiech
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości