Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
(25-03-2020, 22:01)fruu napisał(a): Zdecydowanie dobra decyzja. Ja był3m bliski L4 ale w końcu dali nam pracę zdalną z domu

A jak tamm Fruu z rezonansem, zapisali czy jednak odwołane i nie chcieli?
Odpowiedz
(26-03-2020, 09:28)baryla1969 napisał(a):
(25-03-2020, 22:01)fruu napisał(a): Zdecydowanie dobra decyzja. Ja był3m bliski L4 ale w końcu dali nam pracę zdalną z domu

Nie byłem jeszcze. Wczoraj sił starczyło mi na dentystę, który był ważniejszy bo już zaczynałem szaleć z bólu. Dzisiaj spróbuję.
Odpowiedz
https://m.facebook.com/story.php?story_f...6622051739

Tak jest!
Odpowiedz
(26-03-2020, 13:06)e-smka napisał(a): Duży uśmiech tak jest u mnie....
Dzisiaj tłumaczyłam współpracownikom na czym polega terapia lekowa Tec. 
Kierowniczka 65l. tego nie zrozumie, a nie mam zamiaru kopać się z koniem i rzucać grochem o beton, więc w poniedziałek przekażę decyzję lekarza
Odpowiedz
Ni ja sie dzisiaj dowlokłem do szpitala, wyjatkowo samochodem se pojechalem. Męczarnia jak dla mnie lekka te 100 w obie strony kilometrów. A szpitalu pustki, parking przy szpitalu pusty, przy wejsciach wyjsciach itp dezynfekcja rąk, obowiązkowa szatnia. Mierzenie temperatury przy wejsciu. A z apteki wziąłem 1 opakowanie tecfidery, a za miesiąc po następne. Do szpitala bym nie wchodził, bo apteka w innym budynku, ale przy okazji odebralem wynkia rezonansu.
Odpowiedz
(26-03-2020, 09:39)fruu napisał(a):
(26-03-2020, 09:28)baryla1969 napisał(a):

Nie byłem jeszcze. Wczoraj sił starczyło mi na dentystę, który był ważniejszy bo już zaczynałem szaleć z bólu. Dzisiaj spróbuję.

No dobra, pojechałem.
I po godzinie stania w kolejce do przychodni (bo pielęgniarki nie chciały odpowiedzieć mi na pytanie zadane poza kolejnością) dowiedziałem się, że na RMI się nie zarejestruję, bo wszystko jest zamknięte na głucho. O!
Odpowiedz
(24-03-2020, 12:01)Beciaa05 napisał(a):
(23-03-2020, 17:55)hela napisał(a): Ja jestem ciekawa co będzie bo w czerwcu MRI:/

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Hela tez sie zastanawiam ,wizyte mam w przyszlam tyg i mialam dostac skierowanie na badania krwi imam miec w kwietniu rezonans tez, no zobaczymyUśmiech)
Dzis dzwonila Pani doktor i powiedziala ze wizyty nie bedzie, tylko sam odbior lekow. Telefonicznie spytala czy wszystko okej. Jade we wtorek tam maja nq mnie czekac skierowanie oraz leki. Rezonans sie odbedzie i mam czekac na tel bo beda dzwonic z terminem. A wizyte roczna mam pod koniec kwietnia. To i tak fajnie, a bylam pewna ze rezonans sie nie odbedzie no ale jednak spoko ze bede miec to za soba bo nie lubieOczko
Odpowiedz
To moze u mnie do czerwca już będzie spokój, dobrze że nie odwołują MRIUśmiech

Odpowiedz
Ciekawe ile to jeszcze potrwa Smutny

Do tego mam dziecko chore i nawet bałam się dzwonić na ośrodek Smutny Ostatecznie musiałam tatę ściągnąć żeby z nim podjechał. No i oczywiście trzymać to z dala od męża i przez to ciągłe mycie rąk  mam je strasznie wysuszone Smutny

Na dodatek książkę z biblioteki doczytałam i teraz na wieczór nie mam już kąpletnie nic.  Z lekcjami to porażka bo chyba będę musiała mojemu kombinatorowi te książki do czoła taśmą przykleić bo codziennie nie może ich zanaleśćSmutny
Odpowiedz
Oby jak najkrócej, bo wszyscy zwariujemy [emoji23]

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości