Liczba postów: 2 571
Liczba wątków: 33
Reputacja:
20
U mnie na osiedlu była dzisiaj afera. Dwie karetki, ze cztery zastępy straży pożarnej,bpolicja chyba za cztery radiowozy, straż miejska, na koniec śmigłowiec LPR. Nie wiem po co tego tyle na jednego osla, który postanowił sobie z okna wyskoczyc, z czwartego piętra. Jak postanowił tak i zrobił. Widać negocjatorzy są ciency, a straż drabinę z koszem to ma, ale już dmuchanca dla skoczka nie bardzo. Chyba wszystkie służby z miasta ściągnęli. Co chwilę coś dojeżdżało, akurat pod moim oknem. Gość jak chciał się zabić to i tak w końcu się mu uda. To jest silniejsze od niego. Mój kumpel z podstawówki kilka razy podchodził do tematu. Za którymś się niestety udało. A był bardzo ciekawym i wartościowym człowiekiem...
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
Liczba postów: 547
Liczba wątków: 11
Reputacja:
15
(23-08-2021, 17:35)Akinom napisał(a): U mnie na osiedlu była dzisiaj afera. Dwie karetki, ze cztery zastępy straży pożarnej,bpolicja chyba za cztery radiowozy, straż miejska, na koniec śmigłowiec LPR. Nie wiem po co tego tyle na jednego osla, który postanowił sobie z okna wyskoczyc, z czwartego piętra. Jak postanowił tak i zrobił. Widać negocjatorzy są ciency, a straż drabinę z koszem to ma, ale już dmuchanca dla skoczka nie bardzo. Chyba wszystkie służby z miasta ściągnęli. Co chwilę coś dojeżdżało, akurat pod moim oknem. Gość jak chciał się zabić to i tak w końcu się mu uda. To jest silniejsze od niego. Mój kumpel z podstawówki kilka razy podchodził do tematu. Za którymś się niestety udało. A był bardzo ciekawym i wartościowym człowiekiem... Jak się czegoś bardzo chce, to da się wszystko zrobić, osiągnąć czy zakończyć. Tak to już jest niestety... albo stety. Bo jedni kończą a inni zaczynają. Nie wiem, czy gdzieś tam jest lepiej, ale może będzie temu człowiekowi chociaż lżej. Szkoda tylko, że dopiero po wszystkim świat odkrywa, że nie wszystko jednak w okolicy było Ok ;-(
Liczba postów: 630
Liczba wątków: 3
Reputacja:
9
(23-08-2021, 17:35)Akinom napisał(a): U mnie na osiedlu była dzisiaj afera. Dwie karetki, ze cztery zastępy straży pożarnej,bpolicja chyba za cztery radiowozy, straż miejska, na koniec śmigłowiec LPR. Nie wiem po co tego tyle na jednego osla, który postanowił sobie z okna wyskoczyc, z czwartego piętra. Jak postanowił tak i zrobił. Widać negocjatorzy są ciency, a straż drabinę z koszem to ma, ale już dmuchanca dla skoczka nie bardzo. Chyba wszystkie służby z miasta ściągnęli. Co chwilę coś dojeżdżało, akurat pod moim oknem. Gość jak chciał się zabić to i tak w końcu się mu uda. To jest silniejsze od niego. Mój kumpel z podstawówki kilka razy podchodził do tematu. Za którymś się niestety udało. A był bardzo ciekawym i wartościowym człowiekiem...
depresja to bardzo podstępna choroba a najgorsze jest to, że gdy osoba juz podejmie decyzje o odebraniu sobie życia wtedy jest często w bardzo dobrym humorze (bo w koncu czuje ulge). To wprowadza w błąd rodzinę i przyjaciół, którzy sa przekonani, ze w koncu ich bliski zdrowieje, a mija kilka dni i ...
Liczba postów: 1 400
Liczba wątków: 10
Reputacja:
17
Tacy ludzi o tym mówią. Miałam kolegę który niby żartem mówił, że ze sobą skończy... tydzień później już go nie było  Akinom a ten facet podobno przeżył. Przynajmniej tak mi koleżanka mówiła.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Reputacja:
20
Podobno tak. Ale walnął plekicami, to racazzej za wiele z tego nie będzie. Tylko nie m. ogę pojąć tego, że tyle sluzb tam było i głupiej plandeki nie rozlozyli żeby go po prostu złapać. Skok był raczej przewidywalny. Wystarczylo stać na dole. A oni sobie wszyscy rozmowy prowadzili zamiast cokolwiek robić. I tylko co chwilę coś nowego dojeżdżało. Ja już nie mówię o takim dmuchancu jak nieraz na filmach pokazuja.
Liczba postów: 553
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Hej ja za to mam nowy objaw. Pochodziłam wczoraj 3 godz po sklepach. Na sam koniec zakupy dźwignęłam i szlam do auta. Noga mi się w kolanie ugiela 3razy na krótkim odcinku. Miał ktoś z Was tak?
Reputacja:
20
Bywa tak. i trzeba uważać, żeby się nie przewrócić.
Liczba postów: 1 130
Liczba wątków: 13
Reputacja:
21
(29-08-2021, 11:20)Orchidea ponownie napisał(a): Hej ja za to mam nowy objaw. Pochodziłam wczoraj 3 godz po sklepach. Na sam koniec zakupy dźwignęłam i szlam do auta. Noga mi się w kolanie ugiela 3razy na krótkim odcinku. Miał ktoś z Was tak? Do przodu czy do tyłu? Bo ja od dawna mam ten problem, ale u mnie jest klasyczny przeprost
Reputacja:
0
(29-08-2021, 17:35)yasmina napisał(a): (29-08-2021, 11:20)Orchidea ponownie napisał(a): Hej ja za to mam nowy objaw. Pochodziłam wczoraj 3 godz po sklepach. Na sam koniec zakupy dźwignęłam i szlam do auta. Noga mi się w kolanie ugiela 3razy na krótkim odcinku. Miał ktoś z Was tak? Do przodu czy do tyłu? Bo ja od dawna mam ten problem, ale u mnie jest klasyczny przeproś Do przodu
Reputacja:
0
(29-08-2021, 19:21)Orchidea ponownie napisał(a): (29-08-2021, 17:35)yasmina napisał(a): (29-08-2021, 11:20)Orchidea ponownie napisał(a): Hej ja za to mam nowy objaw. Pochodziłam wczoraj 3 godz po sklepach. Na sam koniec zakupy dźwignęłam i szlam do auta. Noga mi się w kolanie ugiela 3razy na krótkim odcinku. Miał ktoś z Was tak? Do przodu czy do tyłu? Bo ja od dawna mam ten problem, ale u mnie jest klasyczny przeproś Do przodu. Teraz jeszcze piszczel boli.
|