(26-07-2022, 20:55)Lusia98 napisał(a): Yasmina my w tym roku Karaiby w czerwcu już. Włochy to początek ten dla Niemców okolice Caorle byliśmy też w Bolonii San Marino... Chciałabym pojechać na Sycylię może w przyszłym roku. To co polecasz googlowalam już sobie i faktycznie campingi to coś totalnie dla mnie
. W tym roku mielismy taka piękna stara chatę wyjście od razu w góry i morze... Pięknie było tak pić kawę o poranku na bezludnej plaży tuż przy lokum...
Mhmm...Karaiby...niczym w raju

. W Caorle byliśmy przy okazji pobytu w Lido di Jesolo, w San Marino też. Też chciałabym zobaczyć Sycylię, a konkretnie Taorminę, ale nijak nie mogę przekonać się do wejścia do samolotu

. Jeszcze kilkanaście lat temu Włosi mieli wybudować most, ale skończyło się na mówieniu
------------------------------------------------------------
Joasiu, też chętnie wybrałabym się, ale znowu samolot, ewent. jak na Sycylię - prom i to bardziej do mnie przemawia
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bubka, no to ciekawa jestem, gdzie Was w końcu zaprowadzi ten last...
------------------------------------------------------------------------------------------------
Marcin, kolor piękny, bryka piękna, na pewno uda Ci się doprowadzić ją do idealnego stanu