Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Benita dieta low carb albo nawet keto. Dużo ruchu. Staram się 10 tys krokow dziennie zrobić. Jeśli nie mam możliwości to rozciąganie... Siłownia żeby była bliżej to byłoby w ogóle moje marzenie.. zimny prysznic. Magnez 400 mcg dziennie ale pije cały dzień , nie jedną dawkę w ciągu dnia.. to takie z najlepszych rad. Jak mnie zmęczenie dopada zaraz wychodzę na spacer albo na rower
Odpowiedz
(02-03-2023, 21:04)Lusia98 napisał(a): Benita dieta low carb albo nawet keto. Dużo ruchu. Staram się 10 tys krokow dziennie zrobić. Jeśli nie mam możliwości to rozciąganie... Siłownia żeby była bliżej to byłoby w ogóle moje marzenie..  zimny prysznic. Magnez 400 mcg dziennie ale pije cały dzień , nie jedną dawkę w ciągu dnia.. to takie z najlepszych rad. Jak mnie zmęczenie dopada zaraz wychodzę na spacer albo na rower

Dzięki za rady, prysznic już zastosowany chociaż nie jestem fanką zimnych kąpieli. Siłkę i jogę regularnie do ciąży. Teraz miałam przerwę i od razu nie dam rady więc mam skierowanie na gimnastykę typową dla SM i rower codziennie bo moje młodsze dziecko kima w przyczepce elegancko. Tylko po też mam napady senności albo zmęczenia. Od jutra spróbuję jeszcze z magnezem. O dietach poczytam zaraz, ale z tego co kojarzę to ta keto to tłuszcze i mięcho?!
Odpowiedz
Tylko na chwilkę wpadam, bo na niebie właśnie trwa kosmiczna randka Wenus i Jowisza Serce

[Obrazek: LANDSCAPE-840.jpg]
Odpowiedz
Pięknie to wygląda...
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Super widok w realu pewnie jeszcze lepiej.
Odpowiedz
U mnie to budynki zasłaniają. Niestety. Przedwczoraj wyszlam w nocy na balkon i nic nie bylo widac. A na lake nie pójdę, bo slepa jestem. Lepiej nie ryzykować.
Odpowiedz
Parę dni to trwało. W czwartek już miały zanikać.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Najlepiej było widać między 18 a 19. O 22.00 wyszłam na taras, ale księżyc też już wylazł i przyćmił widok.
Odpowiedz
Do mnie koleżanka w środę pisala, ze jest pięknie na niebie. Na osiedlu niestety, nic nie bylo widac  Smutny
Odpowiedz
Wczoraj też widziałam ok. 19 w trakcie spaceru. Piękne!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości