Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Nie będe przynajmniej się postaram. Ja mam brata młodszego o 16 lat. Pamiętam to jak dzisiaj jak mama mi powiedziała, akurat kroilam kapustę, powiedziała tylko nie utnij sobie palców i oznajmiła że jest w ciąży.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Mega jest taka przerwa.Teraz mlodzi się cieszą jak brat ich do szkoły odwiezie .Duży autorytet ma u nich.

(14-03-2023, 16:18)Bubka napisał(a): Nie będe przynajmniej się postaram. Ja mam brata młodszego o 16 lat. Pamiętam to jak dzisiaj jak mama mi powiedziała, akurat kroilam kapustę, powiedziała tylko nie utnij sobie palców i oznajmiła że jest w ciąży.

Haaaa
Odpowiedz
(14-03-2023, 17:45)Orchidea ponownie napisał(a): Mega jest taka przerwa.Teraz mlodzi się cieszą jak brat ich do szkoły odwiezie .Duży autorytet ma u nich.

(14-03-2023, 16:18)Bubka napisał(a): Nie będe przynajmniej się postaram. Ja mam brata młodszego o 16 lat. Pamiętam to jak dzisiaj jak mama mi powiedziała, akurat kroilam kapustę, powiedziała tylko nie utnij sobie palców i oznajmiła że jest w ciąży.

Haaaa

Mój powiedział że to genialny plan i wyśmienita antykoncepcja ??
Odpowiedz
To pytanie do Was inne.
Jaki polecacie niedrogi zabieg na twarz.Cere mam blado szarą. Myślałam o peelingu lub oczyszczeniu jej.
Odpowiedz
(14-03-2023, 19:30)Orchidea ponownie napisał(a): To pytanie do Was inne.
Jaki polecacie niedrogi zabieg na twarz.Cere mam blado szarą. Myślałam o peelingu lub oczyszczeniu jej.

Może jakieś maseczki...javl dostałam od koleżanki z Avonu fajne maseczki i peelingi ale jest tego na rynku od groma, niedrogie, fajny efekt, i wybór duży.
Odpowiedz
W tej dziedzinie to jestem laikiem. Używam kremu do twarzy i raz na jakiś czas maseczkę. Kupowałam bo mówiłam, że będę używała a później leżała i na koniec trzeba było ją wyrzucić. Teraz jak już coś to biorę te małe saszetki. Ją przynajmniej zużyje. U kosmetyczki też nigdy nie byłam, ale z chęcią bym poszła.

Lekarz powiedział, że ze mną jest wszystko w porządku. Dostałam receptę i zapiski z witaminami. Jak już dostanę okres i będę brała tam to mam dzwonić powie kiedy mam przyjść do niego celem sprawdzenia dni płodnych. Ale przynajmniej jestem spokojniejsza
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
(14-03-2023, 23:02)Bubka napisał(a): W tej dziedzinie to jestem laikiem. Używam kremu do twarzy i raz na jakiś czas maseczkę. Kupowałam bo mówiłam, że będę używała a później leżała i na koniec trzeba było ją wyrzucić. Teraz jak już coś to biorę te małe saszetki. Ją przynajmniej zużyje. U kosmetyczki też nigdy nie byłam, ale z chęcią bym poszła.

Lekarz powiedział, że ze mną jest wszystko w porządku. Dostałam receptę i zapiski z witaminami. Jak już dostanę okres i będę brała tam to mam dzwonić powie kiedy mam przyjść do niego celem sprawdzenia dni płodnych. Ale przynajmniej jestem spokojniejsza

Dajesz Bubka, ja wczoraj też z ginekologiem na kawie byłam, mówiła że kiedyś dni płodne trwały długo a teraz nieraz 1 2 dni, trzeba trafić. Czekamy na dobre wieści na pewno się uda Serce
Odpowiedz
(15-03-2023, 07:34)Benita napisał(a):
(14-03-2023, 23:02)Bubka napisał(a): W tej dziedzinie to jestem laikiem. Używam kremu do twarzy i raz na jakiś czas maseczkę. Kupowałam bo mówiłam, że będę używała a później leżała i na koniec trzeba było ją wyrzucić. Teraz jak już coś to biorę te małe saszetki. Ją przynajmniej zużyje. U kosmetyczki też nigdy nie byłam, ale z chęcią bym poszła.

Dajesz Bubka, ja wczoraj też z ginekologiem na kawie byłam, mówiła że kiedyś dni płodne trwały długo a teraz nieraz 1 2 dni, trzeba trafić. Czekamy na dobre wieści na pewno się uda Serce
Też krem tylko. U kosmetyczki nie byłam i dla tego pytam haaa

Czekamy na wieści o ciąży. Uda się.
Odpowiedz
Ale tu huczy Oczko i buczy.
Co do braci rodzeń to ja polecam. Mają głowę na karku.
Co do ciąży nie doradadze ja to się boje żebym w 3 nie zaszła i myślę o antykoncepcji ale trochę się boje tych wszystkich hormonow i cudów. Oczko

Swoją drogą mnie ginekolog straszyła że nie zajde bo to i tamto... Zaszłam za pierwszym razem.. fakt faktem cukier nam szkodzi a nie sól odkąd go unikam w końcu okres mam jak w zegarku i zero bólów. Nareszcie a jako 20paro latka umierałam co miesiąc ...
Odpowiedz
Bracia fajnie gadali kiedyś, teraz niektóre filmy są bez składu i ładu. A jak bliżej jakiegoś wydarzenia (zjazd, książka) to nawijają tylko o tym praktycznie.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości