28-04-2023, 09:56
Hej.Ja ok.Bez temperatury. Wczoraj normalnie funkonowalam.Dzis pozwoliłam sobie pospac.Wszystko ok.
|
Mój dzisiejszy nastroj
|
|
28-04-2023, 09:56
Hej.Ja ok.Bez temperatury. Wczoraj normalnie funkonowalam.Dzis pozwoliłam sobie pospac.Wszystko ok.
28-04-2023, 20:06
Orchi, na odpoczynek zawsze trzeba mieć czas
. U mnie go dziś zabrakło, bo musiałam być w barze, żeby wszystko dopilnować, bo przecież majówka...A w czwartek wizyta w Sanepidzie... , ale potem już tylko lepiej, bo 9.05 idę na kolejny tatuaż /a ostrzegali mnie moi synowie, że to wciąga.../
28-04-2023, 22:54
(28-04-2023, 20:06)yasmina napisał(a): Orchi, na odpoczynek zawsze trzeba mieć czasPochwal się potem.
29-04-2023, 13:39
Tak pochwal się tatuażem, ja nie mam ani jednego takie przekonanie moje
no i pochwal się gdzie ten twój bar bo my przez Polskę wzdłuż i wszerz jeździmy i zawsze dobrze wiedzieć gdzie zajechać
01-05-2023, 08:49
Ojej ale dawno mnie tu nie było...
Staram się nadrabiać zaległości i czytać co tu piszecie... U nas w końcu wiosna tyle że mój ogródek jakby stoi w miejscu .. to co widać to jeszcze ale najgorzej jest z tym co poszło do gruntu, nic nie wykiełkowało ... A ja rok temu już miałam piękna rzodkiewke do jedzenia i sałatę. Bleh! Liczę że noce będą też już cieplejsze ...Nie zaglądałam tu bo szczerze zapomniałam że coś mi w ogóle dolega... To taki mały plus tego wszystkiego ale z drugiej strony głowy problemy w rodzinie się nie chcą skończyć i to mnie strasznie dobija i stresuje Miłej majówki wszystkim życzę , ja dopiero dziś wstaje z łóżka
02-05-2023, 10:52
(01-05-2023, 08:49)Lusia98 napisał(a): Ojej ale dawno mnie tu nie było...Oby tak dalej. Obyś jak najdłużej tak się czuła.
02-05-2023, 20:29
(01-05-2023, 08:49)Lusia98 napisał(a): Ojej ale dawno mnie tu nie było... Problemy u każdego się jakieś znajdą, najważniejsze że czujesz się dobrze i możesz sobie z wszystkim poradzić. U mnie w domu na parapecie już sadzonki i rozsadki, mąż mi na działce szklarnie zrobił, wszystko posiane ale zobaczę dopiero 17.05 co wyrosło. Pochwalę się ale z telefonu nie umiem zgodnie z instrukcją Yasminy zdjęcia www wstawic, może ktoś wrzucał z telefonu? No i oczywiście dobrze znów cię "widzieć"
05-05-2023, 19:43
Myśmy mieli wczoraj późnym wieczorem niezłą jazdę. Ktoś włamał się na konto Facebooka Mirka i zaczął wyłudzać od jego znajomych płatności na blika. Na dodatek jęz.polski zmienił na jakieś robaczki chińskie. Nie mogliśmy się zalogować na konto, bo nas wywalało. W 6 osób - moi synowie, znajomy informatyk, kolega z klubu i my walczyliśmy. Pisał do nich na messengerze z prośbą o pożyczenie 500zl w imieniu Mirka. Najszybciej zareagowała Mirka bratanica, bo sama kiedyś padła ofiarą takiej kanalii. Natomiast mój młodszy syn był gotów przesłać tę kasę, no bo przecież ojciec prosi...nie widział w tym nic podejrzanego. Kolega wrzucił od razu na face'a info, że konto jest zhakowane i ja powysyłałam do najbliższych znajomych to info. Na szczęście nikt się nie dał oszukać i odzyskaliśmy konto. Ale nerwy były. Piszę to też dlatego, żebyście byli bardzo wyczuleni, bo teraz wyciąganie pieniędzy na blika jest bardzo popularne.
Dlatego nie mam blika, wirtualnej karty płatniczej, a nfc mam w telefonie wyłączone. Jakoś tak temu wszystkiemu nie ufam.
Fb też nie posiadam :-)
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
05-05-2023, 20:42
I ja też Akinom, nic a nic, dodatkowo nie mam Facebooka
ale potrzeba matką wynalazku dobrze że szybko się udało zareagować, brawo wy
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|