Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Hej.Ja ok.Bez temperatury. Wczoraj normalnie funkonowalam.Dzis pozwoliłam sobie pospac.Wszystko ok.
Odpowiedz
Orchi, na odpoczynek zawsze trzeba mieć czas Uśmiech . U mnie go dziś zabrakło, bo musiałam być w barze, żeby wszystko dopilnować, bo przecież majówka...A w czwartek wizyta w Sanepidzie... Zdezorientowany , ale potem już tylko lepiej, bo 9.05 idę na kolejny tatuaż Duży uśmiech /a ostrzegali mnie moi synowie, że to wciąga.../
Odpowiedz
(28-04-2023, 20:06)yasmina napisał(a): Orchi, na odpoczynek zawsze trzeba mieć czas Uśmiech . U mnie go dziś zabrakło, bo musiałam być w barze, żeby wszystko dopilnować, bo przecież majówka...A w czwartek wizyta w Sanepidzie... Zdezorientowany , ale potem już tylko lepiej, bo 9.05 idę na kolejny tatuaż Duży uśmiech /a ostrzegali mnie moi synowie, że to wciąga.../
Pochwal się potem.
Odpowiedz
Tak pochwal się tatuażem, ja nie mam ani jednego takie przekonanie moje Oczkono i pochwal się gdzie ten twój bar bo my przez Polskę wzdłuż i wszerz jeździmy i zawsze dobrze wiedzieć gdzie zajechać  Oczko
Odpowiedz
Ojej ale dawno mnie tu nie było... Uśmiech Staram się nadrabiać zaległości i czytać co tu piszecie... U nas w końcu wiosna tyle że mój ogródek jakby stoi w miejscu Smutny.. to co widać to jeszcze ale najgorzej jest z tym co poszło do gruntu, nic nie wykiełkowało Smutny... A ja rok temu już miałam piękna rzodkiewke do jedzenia i sałatę. Bleh! Liczę że noce będą też już cieplejsze ...
Nie zaglądałam tu bo szczerze zapomniałam że coś mi w ogóle dolega... To taki mały plus tego wszystkiego ale z drugiej strony głowy problemy w rodzinie się nie chcą skończyć i to mnie strasznie dobija i stresuje Smutny
Miłej majówki wszystkim życzę , ja dopiero dziś wstaje z łóżka Oczko
Odpowiedz
(01-05-2023, 08:49)Lusia98 napisał(a): Ojej ale dawno mnie tu nie było... Uśmiech Staram się nadrabiać zaległości i czytać co tu piszecie... U nas w końcu wiosna tyle że mój ogródek jakby stoi w miejscu Smutny..  to co widać to jeszcze ale najgorzej jest z tym co poszło do gruntu, nic nie wykiełkowało Smutny... A ja rok temu już miałam piękna rzodkiewke do jedzenia i sałatę. Bleh! Liczę że noce będą też już cieplejsze ...
Nie zaglądałam tu bo szczerze zapomniałam że coś mi w ogóle dolega... To taki mały plus tego wszystkiego ale z drugiej strony głowy problemy w rodzinie się nie chcą skończyć i to mnie strasznie dobija i stresuje Smutny
Oby tak dalej. Obyś jak najdłużej tak się czuła.
Odpowiedz
(01-05-2023, 08:49)Lusia98 napisał(a): Ojej ale dawno mnie tu nie było... Uśmiech Staram się nadrabiać zaległości i czytać co tu piszecie... U nas w końcu wiosna tyle że mój ogródek jakby stoi w miejscu Smutny..  to co widać to jeszcze ale najgorzej jest z tym co poszło do gruntu, nic nie wykiełkowało Smutny... A ja rok temu już miałam piękna rzodkiewke do jedzenia i sałatę. Bleh! Liczę że noce będą też już cieplejsze ...

Problemy u każdego się jakieś znajdą, najważniejsze że czujesz się dobrze i możesz sobie z wszystkim poradzić. U mnie w domu na parapecie już sadzonki i rozsadki, mąż mi na działce szklarnie zrobił, wszystko posiane ale zobaczę dopiero 17.05 co wyrosło. Pochwalę się ale z telefonu nie umiem zgodnie z instrukcją Yasminy zdjęcia www wstawic, może ktoś wrzucał z telefonu? No i oczywiście dobrze znów cię "widzieć" Duży uśmiech
Odpowiedz
Myśmy mieli wczoraj późnym wieczorem niezłą jazdę. Ktoś włamał się na konto Facebooka Mirka i zaczął wyłudzać od jego znajomych płatności na blika. Na dodatek jęz.polski zmienił na jakieś robaczki chińskie. Nie mogliśmy się zalogować na konto, bo nas wywalało. W 6 osób - moi synowie, znajomy informatyk, kolega z klubu i my walczyliśmy. Pisał do nich na messengerze z prośbą o pożyczenie 500zl w imieniu Mirka. Najszybciej zareagowała Mirka bratanica, bo sama kiedyś padła ofiarą takiej kanalii. Natomiast mój młodszy syn był gotów przesłać tę kasę, no bo przecież ojciec prosi...nie widział w tym nic podejrzanego. Kolega wrzucił od razu na face'a info, że konto jest zhakowane i ja powysyłałam do najbliższych znajomych to info. Na szczęście nikt się nie dał oszukać i odzyskaliśmy konto. Ale nerwy były. Piszę to też dlatego, żebyście byli bardzo wyczuleni, bo teraz wyciąganie pieniędzy na blika jest bardzo popularne.
Odpowiedz
Dlatego nie mam blika, wirtualnej karty płatniczej, a nfc mam w telefonie wyłączone. Jakoś tak temu wszystkiemu nie ufam.

Fb też nie posiadam :-)
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
I ja też Akinom, nic a nic, dodatkowo nie mam Facebooka  Duży uśmiech ale potrzeba matką wynalazku  Duży uśmiech dobrze że szybko się udało zareagować, brawo wy
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości