Liczba postów: 2 592
Liczba wątków: 34
Reputacja:
20
12-06-2023, 10:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-06-2023, 10:42 przez Akinom.)
Bubka, możemy założyć klub wielkich bab hahaha podobno duze jest piękne hahaha
No dobra, czasami ciezko się z chodnika pozbierać, ale to bardziej wina SM.
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
Liczba postów: 1 418
Liczba wątków: 10
Reputacja:
19
Grubego nie porwą tak szybko bo go nie uniosą
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Liczba postów: 2 592
Liczba wątków: 34
Reputacja:
20
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
Liczba postów: 87
Liczba wątków: 3
Reputacja:
4
Hej. Powróciłem z Torunia. Hmm, jakby co ja powoli stawiam rezerwowe forum. Jeśli się tu nie uspokoi, to podam link i zbudujemy sobie 'czyste' od spamu miejsce. Póki co zakupiłem domenę i właśnie czekam aż zacznie funkcjonować, wtedy podłączę ją pod swój serwer i zaczniemy działać. Sorki, że tak pobieżnie, ale jeśli ktoś ma jakieś pytania, to śmiało. Widać, może trzeba sprawy wziąć we własne (nasze, użytkownicze) ręce.
...if u ever saw me smile, u should know i felt sick inside...
Liczba postów: 822
Liczba wątków: 191
Reputacja:
29
Przepraszamy, za zaistniałą sytuację. Dziś kwestia spamów została chyba definitywnie rozwiązana. Trochę to potrwało, ale informatyk dodał nowe zabezpieczenia co pozwoli uniknąć takich sytuacji w przyszłości. W najbliższych dniach kwestia moderacji zostanie także rozwiązana (mam nadzieję, że częściowo przy wsparciu stałych Użytkowników  )
PS W odniesieniu do wpisów w tym wątku odnośnie "poskarżenia wyżej", "dziadów", "dotacji" - Kochani, forum działa od 7 lat, fundacja od prawie 5 lat. Nigdy nie dostaliśmy ani złotówki dotacji/grantu/dofinansowania na działalność forum. Fundacja czasem miewa granty na np. na nasze konferencje dla osób z SM. Ale my (nikt z fundacyjnego zespołu) nie zarobiliśmy na tym do dnia dzisiejszego ani złotówki - tak dla jasności sytuacji. To nasze działanie, które realizujemy po pracy, w ramach wolontariatu. Niestety, czasem jest tak, że doba jest zbyt krótka i nie da się doglądać wszystkiego. Dlatego bardzo liczę na Wasze wsparcie, żeby to miejsce było takie, jak wszyscy chcemy.
Liczba postów: 551
Reputacja:
6
Jak to mówią...kochanego ciałka nigdy nie za wiele? mnie ostatnio mój syn uświadomił że mięśnie wcale nie ważą więcej niż tłuszcz? żebym sobie nie myślała że skoro ćwiczę coś a waga pokazuje trochę więcej....?
Liczba postów: 1 162
Liczba wątków: 13
Reputacja:
25
I tak właśnie sobie to wyobrażamy. Nie dziw się, że zareagowaliśmy tak emocjonalnie, ale patrzymy, jak wszystko co zostało zbudowane przez te 5 lat właśnie się sypie. Sama zasypałam Was wiadomościami, ale nikt nie wiedział o co chodzi z tymi chińskimi wpisami. Tym bardziej, jeżeli macie tyle innych obowiązków potrzebna jest pomoc, która zawsze Was zastąpi.
Liczba postów: 551
Reputacja:
6
(12-06-2023, 21:26)Monika napisał(a): Przepraszamy, za zaistniałą sytuację. Dziś kwestia spamów została chyba definitywnie rozwiązana. Trochę to potrwało, ale informatyk dodał nowe zabezpieczenia co pozwoli uniknąć takich sytuacji w przyszłości. W najbliższych dniach kwestia moderacji zostanie także rozwiązana (mam nadzieję, że częściowo przy wsparciu stałych Użytkowników )
PS W odniesieniu do wpisów w tym wątku odnośnie "poskarżenia wyżej", "dziadów", "dotacji" - Kochani, forum działa od 7 lat, fundacja od prawie 5 lat. Nigdy nie dostaliśmy ani złotówki dotacji/grantu/dofinansowania na działalność forum. Fundacja czasem miewa granty na np. na nasze konferencje dla osób z SM. Ale my (nikt z fundacyjnego zespołu) nie zarobiliśmy na tym do dnia dzisiejszego ani złotówki - tak dla jasności sytuacji. To nasze działanie, które realizujemy po pracy, w ramach wolontariatu. Niestety, czasem jest tak, że doba jest zbyt krótka i nie da się doglądać wszystkiego. Dlatego bardzo liczę na Wasze wsparcie, żeby to miejsce było takie, jak wszyscy chcemy. 
Wszystko pięknie się po fakcie prostuje, ale pewnych zdań się nie cofnie. Jak ludzie tu do was grzecznie i miło z prośbą to nic się nie działo. Fajnie że się z tym uporaliscie i od razu nie rozmawialiśmy jak ludzie tylko teksty leciały że jak komuś się nie podoba to może forum zmienić.....i błagam was nie piszcie takich bzdur, fundacja też podpiera się działalnością charytatywną i każdy wie jak powstaje. Praca charytatywnie też ma swoje obowiązki i albo się w to angażuje albo nie. Tym bardziej że są tu ludzie którzy by pomogło, i wyrazali taką chęć ale nie byli jak to napisaliście odpowiedzialni, ale teraz już są ?, błagam bez takich tekstów większość jest tu z ich powodu. Nie wstyd prosić o pomoc albo jak człowiek napisać że nie dajemy rady, ale ....ach słów brak zakończę tą dyskusję bo już Yasminka mi nerwy ukoiła. Mam też nadzieję że ktoś stworzy to nowe forum.
Liczba postów: 1 418
Liczba wątków: 10
Reputacja:
19
Jeżeli forum będzie działało tak jak wcześniej to chciałabym zostać tutaj.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Liczba postów: 822
Liczba wątków: 191
Reputacja:
29
@yasmina, bardzo dziękuję.  Oczywiście, rozumiem emocjonalne reakcje.
@Benita, dziękuję za Twoją opinię. Tak jak napisałam - staramy się zadziałać w tej kwestii.
Rozumiem, że odnosisz się do niefortunnej wypowiedzi Joanny - ale zapewniam Cię, nikt nic złego nie miał na myśli. Joanna niefortunnie dobrała słowa. Co ja zresztą już starałam się sprostować...
Jeśli chodzi o pracę charytatywną - oczywiście, że to niesie za sobą obowiązki. Dlatego są kolejne edycje konferencji "SM - i co z tego", prowadzimy warsztaty i szkolenia, powstał poradnik, trwają "Niewidzialni", za moment rusza "Niewidzialna strona SM", jesteśmy o krok od wydania "Elementarza SM"... itd. Te działania toczą się tak, jak powinny. Niestety, może wśród tych wszystkich fajnych rzeczy, które realizujemy - w pewnym momencie nie dopilnowałyśmy niektórych kwestii na forum, za co bardzo przepraszamy. I mam nadzieję, że teraz wiele się poprawi.
|