Liczba postów: 2 571
Liczba wątków: 33
Reputacja:
20
06-01-2024, 14:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-01-2024, 14:44 przez Akinom.)
Mi w rezultacie przepisala na 20. Całe 50 minut wcześniej, ale dobre i to. Na ostatniej tegorocznej wizycie bezczelnie się przypomne co do godziny majowego rezonansu. Zobaczymy. Będzie na tyle czasu żeby to jakoś sensownie ułożyć.
Stwierdziłam, że gdyby nie grupa co trzy lata i zus co 5 to mi już lekarz niepotrzebny.
Bo człowiek się bardziej umorduje tymi wszystkimi pseudowizytami niz to wszystko warte
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
Reputacja:
20
Tak sobie zaczęłam dzisiaj przypominac jak to bylo, jak byłam piękna, mloda i zdrowa. Bylo fajnie. Szkoda, że zostaly tylko wspomnienia... Jak ja bym chciała iść do pracy. Głupie no nie? Człowiek zaczyna doceniac pewnie rzeczy jak mu je zabiorą. Ech, życie...
Reputacja:
20
Lusia, ja hr. Od księgowość jak najdalej hahaha. Ja sobie nie radzę z obsługą komputera, rece nie bardzo chca myszke pogłaskać no i oczy. Praca zdalna to nie to samo co praca wśród ludzi, niestety.
Rezonans z kontrastem i potem pol nocy picie wody i sikanie. Oczywiście po powrocie do domu. To kolo 23.30 zaczynam i wypicie tego półtora litra wody graniczy z cudem.
Reputacja:
20
Jaja sobie robią i tyle z tym rezonansem. Jakby nie mozna tego u siebie tego zrobić i dac im plyte z wynikiem. I tak się czeka 2 miesiące na opis.
Liczba postów: 1 400
Liczba wątków: 10
Reputacja:
17
Tosiia mam tak samo. Niby jest ok, ale tak naprawdę nie jest ok.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Reputacja:
20
Dziewczyny, minie. Po prostu nieraz człowiek ma jakieś takie ciężkie mysli i cos tam nas gnebi tak z tylu głowy.