Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Dorota to mamy ten sam staż choroby Uśmiech. Ja nie brałam nigdy leków i nie wiem jak to jest z nimi ale wiem jak bez nich i dla mnie OK Uśmiech życzę Ci spełnienia marzeń rodzicielskich. Ja mam dwójkę ale oni już dość samoobsługowi Uśmiech
Odpowiedz
Dorota super .
Bubka dadzą radę. Myśl o sobie.
Mnie ortopeda skroił za 2dzieci na 1300zl.Dobrze że kasę miałam.
Miłego dnia dziewczynki.
Odpowiedz
Orchidea a zrobił chociaż coś względem dzieci ? Bo 1300 zł to już chyba z jakimiś konkretnymi badaniami i skierowaniem na operację co najmniej?! Ci lekarze to naprawdę złoty zawód...
Mnie klient wkurzył bo nie chce kasy wypłacić...kilka tysięcy.. ah mam wrażenie że niektórzy ludzie "urwali się z gwiazdki". Najgorsi są Chlopy pracujący na komputerze... Bez obrazy panowie ale niestety niektórzy nie potrafią zrobić Nic nawet głupiej żarówki wymienić..
Odpowiedz
Luzik Lusia, nie obrażam się bo wiem, że na pewno nie o mnie mowa :-D
Odpowiedz
Orchidea kwota zawrotna! :o

Lusia mowisz o moim mezu :p ale wczesniejszy chlopak (prawnik) tez niezaradny pod tym wzgledem wiec chyba reguly nie ma hehe

Powiem Wam, ze ciezki czas za mna - mialam operacje usuniecia guzka w piersi (stan przedrakowy) i teraz czeka mnie radioterapia. Ogolnie lipa bo mimo ze wiedzialam ze SM nie wyklucza innych chorob to ilez mozna ...
Odpowiedz
Fruu oczywiście że to nie o Tobie i Tosiu o Twoim mężu - też nie Duży uśmiech! Myślę tu o tych najmądrzejszych Panach, którzy mają najwięcej do powiedzenia i najmniej pojęcia?..
Tosiu co do Twojej historii z ostatnich dni - myślę że to pojęcie PRZED rak to tylko jakaś teza lekarska i już najgorsze za Tobą i dobrze że tak szybko... Ja znam bardzo dobrze temat i mocno tule i rozumiem.. my kobiety twarde jesteśmy...
Ja tez ostatnio miałam stres niezły i dodatkowo ból kręgosłupa tak wredny.. trochę jak PRZED rzut SM . Ale ochłonęłam
Odpowiedz
Mam dość tych upałów bo same problemy ze zdrowiem . Zastanawiam się czy czasem nie mam rzutu bo od kilku dni czuję mrowienie,pieczenie, uczucie gorąca w nodze . Dziwne to jest bo raz to czuję a za jakiś czas znika jakby nigdy nic. I tak w koło macieju XD .Zaczyna mnie to już denerwować . Narazie biorę sobie Neurovit i czekam czy samo przejdzie czy nie ? . Miał tak ktoś ?
Odpowiedz
Upaly sa okropne . Mialo być lżej na weekend, a teraz patrzę, ze niewiele się zmieni. A jeszcze wczoraj pokazywali inaczej. I już pozaraszalam gosci na niedzielę, na urodziny córki. Szlak. No trudno. Jakoś trzeba będzie przeżyć.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Ja narazie lubię upały i one mi robią dobrze. I im więcej słońca tym lepiej się czuję. Oczywiście nie miałam tak całe życie bo do 30stego roku życia nienawidziłam.Dziwne. Nie mam tych innych problemow które pojawią się zapewne z nadejściem jesieni - bóle głowy, zmęczenie itp. Natomiast każdy już w koło narzeka. Taka nasza polska mentalność. A mi się wydaje że zimą jest gorzej jak o 16 jest już ciemno Smutny
Łucja wydaje mi się że jesli to nie trwa 12h nieprzerwanie to nie jest to rzut tylko objaw i tzw. nerwoból. Spróbuj wziasc podwójną dawkę magnezu (albo jedz orzechy włoskie przez kilka dni) . Od ręki też działa sól epsom i kąpiele w niej
Odpowiedz
Wolę jednak chłodniejsze dni. Zwłaszcza teraz. Nogi mam słabe, w ogóle całe ciało mam słabe. Jakbym mogła to z łóżka bym nie wychodziła wcale. Dalej wymiotuje, fakt biorę tabletki i jest lepiej, ale one coś już przestają pomagać chyba. Zamiast tyć to ja chudnę.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości