11-09-2024, 16:52
Pozdrawiam z wyjazdu, oczywiście motocyklowego
|
Mój dzisiejszy nastroj
|
|
11-09-2024, 16:52
Pozdrawiam z wyjazdu, oczywiście motocyklowego
13-09-2024, 14:23
A ja od rana mam niespodziankę. Gaz nam wylaczyli. Właściwie to chyba nawet wczor, aj po południu. Ale odkryłam dzisiaj kolo południa, bo zupe chciałam zagrzać i kicha . No cóż, ktos zglosil do pogotowia gazowego ze mu smierdzi i przymkneli. Zeby było śmieszniej to moj maz ich wczoraj wpuscil do piwnicy. Nawet nie powiedzieli ze zamykaja. Nic. A dzisiaj wielkie zdziwienie. Piątek 13 hahaha
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
13-09-2024, 23:01
No to mi się zamarzyła złota jesień i wycieczki rowerowe- wielka d... Leje bez końca. Podobno ma być powódź z '97 ;/ oby nieeee...
14-09-2024, 07:49
Leje, leje i jeszcze trochę poleje. W mojej okolicy już 2 miejscowości są zalane, drogi nieprzejezdne. To jest tragedia. Bardzo współczuję tym ludziom.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
14-09-2024, 09:58
Ja to na szczęście mieszkam na gorce. Ale moi rodzice blisko rzeki. A Bystrzyca już zaczyna świrować. Jak jeszcze trochę pospuszczaja z Zagórza to może być kiepsko.
18-09-2024, 10:47
Jejku jaki dramat sie rozgrywa ... od kilku dni jestem w napieciu bo moim miastem rodzinnym jest Wroclaw.
Jak sytuacja u Was - u osob z okolic tej katastrofy? dajecie rade?
18-09-2024, 11:04
U nas już lepiej. Wodyb polskie daly dipy i nie dogadaly się z Tauronem i trochę się przez tame w Zagórzu przelewalo, ale Bystrzyca jakoś dala rade. Tylko trochę popodlewalo. Najgorzej to kotlina Kłodzka i jeleniogórska. I dzisiaj Olawa i Wrocław. We Wrocławiu podobno Bystrzyca wylala, ale co chwilę cos innego mowia. Chaos straszny. Zarządzanie zadne. Tylko biedni ludzie cierpią.
ufff to dobrze ze u Was lepiej.
duzo jest fake newsow ale rzeczywiscie Bystrzyca wylala ... i tak nie rozumiem tego jak deweloperzy otrzymali pozwolenie na budowe nowych osiedli wlasnie na terenach zalewowych (obok rzeki Bystrzycy) bo i 97 jak jeszcze byly tam pola to były one pod wodą =/
Kasa. W Grzybowie nad morzem pas nadmorski to teren bagienny. 20 pare lat temu nie wolno bylo budac. Teraz wszystko zabuwane i
już bagna nie ma. To samo tutaj. U nas, w Świdnicy też nie ma problemu żeby budowac nad rzeką. Zaleje to trudno.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|