Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nowy
Witam

W końcu się zdecydowałem dołączyć.
Mam na imię Leszek. Mam 59 lat. SM miałem zdiagnozowane w 2012. Poruszam się coraz gorzej.
Mało wychodzę  domu. Na zewnątrz poruszam się na wózku. Mam orzeczenie o niepełnosprawności w stopniu znacznym.
Szukam pomocy i wsparcia. Mam mnóstwo pytań i wątpliwości.
Tyle na początek.
Witam raz jeszcze i życzę Szczęśliwych Świąt i Nowego Roku.

Pozdrawiam
Odpowiedz
Cześć Leszku. Jesteś w programie? Co przyjmujesz? Pytaj śmiało, zawsze ktoś odpowie.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Jeszcze się uczę tego forum. Nie wiem czy wszystko robię dobrze Uśmiech
Biorę aktualnie od roku Kesimptę, ale średnio mi pomaga. Ale podobno już moja choroba przechodzi w tryb wtórnie postępujący i to dlatego.
Jak będę miał konkretne pytanie to spróbuję znaleźć odpowiedni wątek.
Tak, jestem w programie.
Dzięki w ogóle za odzew.
Odpowiedz
Witaj Lesiu. Jak coś masz, to pytaj tak po prostu :⁠-⁠)miło, że do nas dołączyłeś.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
(19-12-2025, 11:20)Lesiu napisał(a): hej!

ja też stawiam tu pierwsze kroki, trzymaj się i nie poddawaj!
Odpowiedz
Bartek załóż "swój wątek" Uśmiech i napisz coś o sobie. Nie będziemy zaśmiecać u Leszka
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
(19-12-2025, 21:37)Bubka napisał(a): Bartek załóż "swój wątek"  Uśmiech i napisz coś o sobie. Nie będziemy zaśmiecać u Leszka

yyy... jestem "oczko" niżej Uśmiech
Odpowiedz
Wejdź na stronę główną, tam będzie dział pt *przedstaw się " i jak w niego klikniesz to na górze po prawej stronie będzie "nowy wątek". Pisze to z perspektywy tel
Odpowiedz
Bubka dobrze radzi, załóż swój wątek, łatwiej będzie odnaleźć posty.
--------------------------------------------------------------------------------------
Leszku, jeżeli masz jakieś pytania odnośnie funkcjonowania forum i zamieszczania postów...pytaj śmiało...pomogę...i pewnie nie tylko ja Duży uśmiech
Odpowiedz
yasmina Bubka

https://www.stwardnienierozsiane.info/fo...12009.html

przecież moje przywitanie "wisi" już dwa tygodnie!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości