Liczba postów: 1 431
Liczba wątków: 10
Reputacja:
19
Dziękuję, już dobrze. U Mamy obyło się bez operacji, a Brata przygotowują do pierwszej protezy. Był już na oddziale rehabilitacji, ale później trafił na urologie i teraz znowu jest na ortopedii bo na rehabilitację go nie przyjmą bo lekarz jest na urlopie.
Co do firmy to byłam i w sumie nadal jestem w szoku. Bardzo miłe z ich strony.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Liczba postów: 2 625
Liczba wątków: 34
Reputacja:
22
Cieszę się że powolutku wszystko się jakoś układa. I że Tobie firma ułatwi życie, zamiast pchać kłody pod nogi, bo z doświadczenia wiem, że różnie to bywa.
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
Reputacja:
19
Lusia wszystko się okaże. Na pewno narazie będę pracował bardziej po południu tak jak stacjonarnie, a od września pewnie się coś zmieni. Iga pójdzie do żłobka. Zobaczymy. Teraz jeszcze tej pracy nie mam tak dużo, ale zaczynam przygotowywać się do audytu, więc trochę się już zbierze.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Liczba postów: 2 625
Liczba wątków: 34
Reputacja:
22
Byłam w piątek na przedłużeniu programu i dostałam jakąś zastępcza tecfidere. Już nie nazywa się tecfidere tylko ma samą nazwę diamethyl fumarate MSN. Produkowane na Malcie. Zobaczymy, co to za cudo. I znowu była inna lekarka. Ja to mam szczęście. Żebym tak w totka trafiała :-D:-D:-D
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
Reputacja:
19
Lusia może to jakieś nerwobóle, może coś dźwignęłaś.
Ja już ponad miesiąc mieszkam w mieście i jakoś nie mogę się ogarnąć. Tak dziwnie jakoś. Z pracą dalej mam luz. Partner się śmieje, że dzwonię i tylko pracy komuś dodaje, ale to nie prawda.
Odebrałam decyzję dotycząca potrzeby wsparcia. Przyznali. W sensie przyznali tyle punktów, że się należy.