Liczba postów: 2 625
Liczba wątków: 34
Reputacja:
22
Oj upały na mnie też działają okropnie. Od piątku nie wyszłam z domu, a i tak mega glebę zaliczyłam w domu. Nie wiem, jak to się stało. Zamykałam okno, chciałam przejść na pokój i ocknęłam się już na podłodze. Człowiek upocony, to się mówiłam do paneli i z godzinę wstawalam. Miałam serdecznie dość.
Bubka, to i tak szybko ta rehabilitacja. Ja się jakoś pod koniec maja zapisywałam to mam na początek stycznia i w grudniu jeszcze jakaś wizytę potwierdzającą. Skutecznie chcą zniechęcić do rehabilitacji. No bo po jakiego diabła ta dodatkowa wizyta? Nie wiem. Zaczynam mieć dość. I żeby było mało to do kompletu nie ma ciepłej wody, bo sobie konserwację mieć wymyślił. Żyć nie umierać.
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
Liczba postów: 1 431
Liczba wątków: 10
Reputacja:
19
Akinom mam legitymację ZHDK dlatego też szybciej. Dzisiaj wzięłam drugie skierowanie. Będę dzwoniła w inne miejsce. Moja Igunia złapała jakaś infekcje wirusowa. Gorączka i biegunka. Raz się śmieje, a raz płacze. Moja kruszynka.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Reputacja:
22
Reputacja:
22
02-07-2026, 18:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-07-2026, 18:00 przez Akinom.)
Alleluja, mzec po 5 długich, koszmarnych dniach włączył ciepłą wodę. Małe, a cieszy
Reputacja:
22
Yasminko, to pięknie. Szybciutko CIE postawili na nogi. SUPER !!!
Liczba postów: 1 431
Liczba wątków: 10
Reputacja:
19
Prawie oficjalnie rozpoczęłam dzisiaj pracę zdalną. Tylko jeszcze nie dostałam komputera. Ostatnio debatowali o mnie na najwyższym szczeblu. I doszli do wniosku, że tak będzie najlepiej. Byłam u ogromnym szoku. Zobaczymy jak to teraz będzie.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Reputacja:
22
Bubka, to pięknie. Miło, że firma wykazuje zrozumienie. To teraz niestety rzadkość.
Z innej beczki: jak brat i mama się czują?