18-01-2018, 16:49
O wodzie tez słyszałam. Sama ją piłam ? dużo zdrowia i wytrwałości
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
|
Rzut-nierzut
|
|
18-01-2018, 16:49
O wodzie tez słyszałam. Sama ją piłam ? dużo zdrowia i wytrwałości
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
18-01-2018, 17:38
Dzieki za dobte rady
18-01-2018, 19:54
(18-01-2018, 16:09)Matelonka napisał(a):(18-01-2018, 15:54)klaudia26 napisał(a): Życzę wam szybkiego powrotu do formy dziewczyny Ja zawsze jak jestem w szpitalu to pije tylko wodę. A jak byłam pierwszy raz na solu to jadłam wtedy codziennie bardzo dużo tych małych pomidorków. A do domu wróciłam 5 kg cięższa... Najwidoczniej ten sposób na mnie nie działa. Następnym razem (oby jak najpóźniej!) wypróbuję ogórki i natkę pietruszki
18-01-2018, 20:26
(18-01-2018, 15:26)Blanka napisał(a): Hej, dostalam sulomedrol nikt sie mnie nie pytal czy chce no cuż szkoda ale wydaje mi sie ze zdretwienie zatacza coraz wieksze kregi, wiec biore to na klatę...ale co zrobic zeby nie przytyc po sterydach?ostatnio tak opuchlam ze oczu nie moglam otworzyc.Zła jestem ze te sterydy dostalam.Lekarz wypisal skierowanie na rezonans.ale musze sie dopytac czego i czy z kontrastem. jianna a czy ty lezesz w uck moze to na kawe bysmy sie umowiły chociaz Ja leżę w szpitalu w Wojewódzkim w Elblągu, wiec chyba kawka odpada, chyba że wirtualna ale ja taka zbożowa na razie pije bo sterydy mi ciśnienie podnoszą. A ja pije dużo soku pomidorowego i uważam na jedzenie. Staram się nie przejadac, jem owoce, banany, jablka, nawet truskawki mąż mi kupił actimele, rano i wieczorem pije siemię lniane bo mnie brzuch bolał, do tego rumianek i daje rade jak na razie ważne aby uzupełniać potas i wapń bo sterydy to wypłukuja.Dziewczyny i dziękuję Wam za wsparcie . Trzymajcie kciuki Liczę na szybki powrót do formy i do pracy
18-01-2018, 20:29
Banany i pomidory zawieraja dużo potasu. Mąż wieczorem najadl się bananów a rano poszedl na wyniki. Norma przekroczona w potasie
18-01-2018, 21:01
Ładnie mąż podkręcił wyniki
mi przy solu dawali potas w tabletkach, teraz też suplementuje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
18-01-2018, 21:45
Też dostawałam. Później dla samej siebie zrobiłam wynik, ale wszystko było w porządku.
18-01-2018, 22:07
Przy sterydach piłam 3-4 litry wody dziennie, mi zalecali żeby jeść dużo pomidorów, ale nie lubię ich, więc kazali jeść marchewki, też podobno działają
19-01-2018, 07:31
Z bananami to ostrożnie. Źródło dużej ilości węglowodanów niestety. Co do marchewki to ja sama mam w torebce małe opakowanie tych mini marchewek Marwita. 50 kcal opakowanie a jak głodek zaskoczy to bez wyrzutów sumienia można pochrupać ?
19-01-2018, 09:01
Hej fajnie tak sie dowiedziec w jednym miejscu tyly ciekawych propozycji. Juz skorzystalam i banana zjadlam. wczoraj zrobili mi mri gliwy i odcinka piersiowego z kontrastem i bez. Dlugo trwalo badanie ponad 40 minut napewno.teraz czekam cierpliwie na wyniki.Ostatnio sulo dost.3 dni ale wczesniej bylam na tabletkach encorton. ciekawe ile tym razem mi dadza.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|