Hmm..Emele. napisz coś więcej o sobie. Ile masz lat chociażby. Jaki staż SM
. Czy depresja to jedyny objaw ? Czy terapia tyczy się jedynie samej depresji czy chodzi tu o leczenie SM które nasila objawy depresji ? Czy próbowałaś ewentualnie pracy z dietetykiem ? Mi dieta dała cudowna zmianę.. nie chodziło mi o zrzucenie kg tylko o odżywienie... Mózgu przede wszystkim
. Jest taka dieta przeciwzapalna... Poczytaj może ? Czy wychodzisz na świeże powietrze ? Jaki masz poziom Wit D3.. niski często predysponuje do depresji. Moja mama leczy wiele lat depresję właśnie suplementacja D3 oraz magnezu.
Nie wiadomo co mąż ma na myśli
ale jedno wiem na pewno osoba zdrowa nie zrozumie chorej NIGDY. Kiedy ja mam gorszy dzień i opowiadam coś mojemu partnerowi kwituje to jedynie słowem "też tak mam" "każdy tak ma" "przecież to normalne". He he niby dobrze że za dużo nie uzala się nade mną
ale poziom zrozumieniaaaa tego wszystkiego baaardzo niski 
MarcinS jak Twoje podróże małe i duże na rowerze
? Fajna masz pracę
rybki można u Ciebie kupić ?
. Czy depresja to jedyny objaw ? Czy terapia tyczy się jedynie samej depresji czy chodzi tu o leczenie SM które nasila objawy depresji ? Czy próbowałaś ewentualnie pracy z dietetykiem ? Mi dieta dała cudowna zmianę.. nie chodziło mi o zrzucenie kg tylko o odżywienie... Mózgu przede wszystkim
. Jest taka dieta przeciwzapalna... Poczytaj może ? Czy wychodzisz na świeże powietrze ? Jaki masz poziom Wit D3.. niski często predysponuje do depresji. Moja mama leczy wiele lat depresję właśnie suplementacja D3 oraz magnezu.Nie wiadomo co mąż ma na myśli
ale jedno wiem na pewno osoba zdrowa nie zrozumie chorej NIGDY. Kiedy ja mam gorszy dzień i opowiadam coś mojemu partnerowi kwituje to jedynie słowem "też tak mam" "każdy tak ma" "przecież to normalne". He he niby dobrze że za dużo nie uzala się nade mną
ale poziom zrozumieniaaaa tego wszystkiego baaardzo niski 
MarcinS jak Twoje podróże małe i duże na rowerze
? Fajna masz pracę
rybki można u Ciebie kupić ?