04-04-2023, 20:04
(02-04-2023, 10:58)fruu napisał(a): Yasmina, a ile ludu w ten trójkącik upakowaliście?Nie pamiętam już dokładnie, ale wpychaliśmy po jednym, dociskaliśmy, potem następny itd. Myślę, że z 12 było...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Benitko - i tu masz rację, dzielmy się tym co pamiętamy, co jest wesołe, po prostu opowiadajmy o sobie...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Akinom - dobrze Ci odwaliło...przywaliłaś...brawo!
-----------------------------------------------------------------
Bubka - gimnazjum znam, bo mój młodszy kończył. Jezu...jaka ta młodziutka jesteś
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Benitka czy ja dobrze zrozumiałam, ze wywiesili nauczycielkę za okno?
. Że też ja na to nie wpadłam tocząc boje z nauczycielami...Moja przyłatana ciotka zawsze mówiła, że wszystko zaczyna się od prostych pracowników, bo to oni pierwsi wbijają gwoździe, budują domy, żeby Ci po studiach mieli gdzie mieszkać i pracować i trzeba ich szanować. /to tak w temacie zawodówek/
I masz rację, dopiero się rozkręcamy...
/chyba nadajemy na tych samych falach
/--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Powiem Wam tak...moje życie było i jest bardzo urozmaicone/dzięki mężowi/, nigdy nie wiem co będzie i czym mnie zaskoczy. Zawsze powtarzałam, że On mnie sprzeda/zarobi/, odkupi/nie straci/, a ja nawet o tym nie będę wiedziała.
Ale...mam straszną ochotę do opisania moich snów, jeżeli jesteście gotowi na to, bo dotyczą osób zmarłych/łącznie z naszym Papieżem i prezydentem Kaczyńskim/. Zawsze się cieszę, jak do mnie przychodzą i tak sobie rozmawiamy...