Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
wkurzona brakiem reakcji i olewającym stosunkiem na to co się tutaj dzieje
(06-06-2023, 11:43)fruu napisał(a): Moderatorzy z jakiegoś powodu na razie nie chcą tym się zająć. Ot, brak czasu, chęci czy pomysłu. Chyba dla zdrowia powinnaś zrobić sobie przerwę w lekturze tego forum i tyle. Za jakiś czas wróci tu normalność. Jest nawet szansa, że przynajmniej stali bywalcy również wrócą.

tak jak czytałam proponujecie na moderatorów fruu i jasminkę.Jestem za.Tylko nie wiem czy Was tam dopuszczą.
To ,że medoratorzy mają inne sprawy swoje życie  są chorzy rozumiem i czytałam ich usprawiedliwienia i prośby o cierpliwość  i czekałam nic nie pisałam ale ile można .
Ja wiem ,że nie podołam to się nie pcham na siłę na takie funkcje.Wstyd by mi było obejmować funkcję na siłę  której nie mogę podołać .
Oddałabym pałeczkę komuś innemu i jeszcze bym podziękowała.

(06-06-2023, 11:41)yasmina napisał(a): Napisałam już kilka wiadomości do modów, zaproponowałam, że się tym zajmę, Fruu także, napisałam do admina - zero odpowiedzi. Też myślałam, żeby założyć nowe forum, ale musiałabym zasięgnąć gdzieś info, bo nie znam się nad tym. A co do moderatorów...pewnie nawet nie zauważą, ze nas nie ma.

Masz rację Uśmiechbo tutaj nie ma znaczenia czy pisze fruu czy dalpocha Uśmiech
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: wkurzona brakiem reakcji i olewającym stosunkiem na to co się tutaj dzieje - przez basiapolk@wp.pl - 06-06-2023, 11:52

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości