Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
wkurzona brakiem reakcji i olewającym stosunkiem na to co się tutaj dzieje
(12-06-2023, 21:26)Monika napisał(a): Przepraszamy, za zaistniałą sytuację. Dziś kwestia spamów została chyba definitywnie rozwiązana. Trochę to potrwało, ale informatyk dodał nowe zabezpieczenia co pozwoli uniknąć takich sytuacji w przyszłości. W najbliższych dniach kwestia moderacji zostanie także rozwiązana (mam nadzieję, że częściowo przy wsparciu stałych Użytkowników Uśmiech )

PS W odniesieniu do wpisów w tym wątku odnośnie "poskarżenia wyżej", "dziadów", "dotacji" - Kochani, forum działa od 7 lat, fundacja od prawie 5 lat. Nigdy nie dostaliśmy ani złotówki dotacji/grantu/dofinansowania na działalność forum. Fundacja czasem miewa granty na np. na nasze konferencje dla osób z SM. Ale my (nikt z fundacyjnego zespołu) nie zarobiliśmy na tym do dnia dzisiejszego ani złotówki - tak dla jasności sytuacji. To nasze działanie, które realizujemy po pracy, w ramach wolontariatu. Niestety, czasem jest tak, że doba jest zbyt krótka i nie da się doglądać wszystkiego. Dlatego bardzo liczę na Wasze wsparcie, żeby to miejsce było takie, jak wszyscy chcemy. Uśmiech

Wszystko pięknie się po fakcie prostuje, ale pewnych zdań się nie cofnie. Jak ludzie tu do was grzecznie i miło z prośbą to nic się nie działo. Fajnie że się z tym uporaliscie i od razu nie rozmawialiśmy jak ludzie tylko teksty leciały że jak komuś się nie podoba to może forum zmienić.....i błagam was nie piszcie takich bzdur, fundacja też podpiera się działalnością charytatywną i każdy wie jak powstaje. Praca charytatywnie też ma swoje obowiązki i albo się w to angażuje albo nie. Tym bardziej że są tu ludzie którzy by pomogło, i wyrazali taką chęć ale nie byli jak to napisaliście odpowiedzialni, ale teraz już są ?, błagam bez takich tekstów większość jest tu z ich powodu. Nie wstyd prosić o pomoc albo jak człowiek napisać że nie dajemy rady, ale ....ach słów brak zakończę tą dyskusję bo już Yasminka mi nerwy ukoiła. Mam też nadzieję że ktoś stworzy to nowe forum.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: wkurzona brakiem reakcji i olewającym stosunkiem na to co się tutaj dzieje - przez Benita - 12-06-2023, 22:32

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości