Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O wyższości Świąt Wielkiej Nocy nad Świętami Bożego Narodzenia
Powiem Wam dlaczego o tym wspomniałam. Mój syn prowadził kiedyś knajpkę typową dla matek z dziećmi. Oprócz tego przychodzili też klienci na obiady. Był kącik dla dzieciaczków/ogrodzony i bardzo duży/ gdzie stała kanapa i fotele, zabawki, taka duża mata, po której się skakało w rytm jakiejś gry komputerowej, miejsce w toalecie do przebrania dziecka i menu stworzone pod dzieci. Ale najwyraźniej mamusiom było mało. Kładła się z butami na kanapie i patrzyła w telefon, a pociecha robiła co chciała. Darła się, wyrzucała zabawki, latała między stolikami. Jedna mamusia stwierdziła, że powinny być w łazience pampersy Zdezorientowany  . Kolejna karmiła dziecię swoim jedzeniem, a jak się zwróciło uwagę to poszła do łazienki i tam dokarmiała go dalej. Że już nie wspomnę o potłuczonych szklankach i nigdy nie było przeprosin i pytania ile trzeba zapłacić. Rozwalone zabawki po całym bistro nigdy nie były odłożone na miejsce, a już o zwróceniu uwagi dziecku, żeby posprzątało...

Sama nigdy nie byłam w takiej sytuacji, ale nie dziwię się, że istnieją restauracje, które wyraźnie podkreślają, że dzieci np. do 6 lat nie mają wstępu.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: O wyższości Świąt Wielkiej Nocy nad Świętami Bożego Narodzenia - przez yasmina - 22-11-2023, 20:01

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości