04-05-2024, 14:24
Tosia super że nie ciągnie Cię już do słodyczy mimo jednorazowej sytuacji
. Gdzieś ostatnio przeczytałam że organizm który ma apetyt na słodkie to przede wszystkim niedobór serotoniny, a za niedobór serotoniny odpowiedzialny jest cała masa niedoboru witamin w tym najważniejsza -magnez
. Lekarze zaś najchętniej mówią o Wapnie co jest zupełnie odmienne.
U mnie nadal brak węchu i smaku ah. Męczy mnie to strasznie. Uwielbiam zapach lubczyku, czy też świeżo skoszonej trawy a tu zero nawet octu nie czuje ?!? Smaku kawy też zero tyle co lepiej się czuję po wypiciu jak zwykle przypływ energii. Jedyny plus nie czepiam się męża że wypił piwo... Ale zwariuje na pewno jak to potrwa jeszcze ;/
. Gdzieś ostatnio przeczytałam że organizm który ma apetyt na słodkie to przede wszystkim niedobór serotoniny, a za niedobór serotoniny odpowiedzialny jest cała masa niedoboru witamin w tym najważniejsza -magnez
. Lekarze zaś najchętniej mówią o Wapnie co jest zupełnie odmienne.U mnie nadal brak węchu i smaku ah. Męczy mnie to strasznie. Uwielbiam zapach lubczyku, czy też świeżo skoszonej trawy a tu zero nawet octu nie czuje ?!? Smaku kawy też zero tyle co lepiej się czuję po wypiciu jak zwykle przypływ energii. Jedyny plus nie czepiam się męża że wypił piwo... Ale zwariuje na pewno jak to potrwa jeszcze ;/