18-07-2024, 20:10
(17-07-2024, 13:06)Lusia98 napisał(a): Jak wszyscy narzekają to ja się pochwalę..mój urlop był piękny ! Naprawdę wypoczęłam, upały nad morzem to dla mnie najlepszy czas... Uwielbiam skwar i chłodzącą wodę. Jak patrzę na fale to aż mi lżej na sercu. Niestety powrót do rzeczywistości jest zawsze trudny, tymbardziej jak tu w Polsce taka beznadziejna pogoda. Ale wróciłam z dobrą energią i pomysłami na życie. Oby trzymało mnie to jak najdłużej
A gdzie podróżowałaś?
-------------------------------------
W niedzielę wróciłam ze zlotu. Jak zwykle było super i najważniejsze te spotkania z braćmi i siostrami motocyklowymi, gdzie właśnie zloty są takim miejscem. Pogoda dopisała, a koncert Kultu/cover zespołu/ był genialny. Nie wiem, jak to się dzieje, że bez przeprostu kolana przeszłam 3km
i dwie godziny stałam i jeszcze podtańcowywałam
na koncercie.A od poniedziałku powrót do rzeczywistości...dałam ogłoszenie, że szukam kucharza...przyszedł...pijany...

. Niestety powrót do rzeczywistości jest zawsze trudny, tymbardziej jak tu w Polsce taka beznadziejna pogoda. Ale wróciłam z dobrą energią i pomysłami na życie. Oby trzymało mnie to jak najdłużej