29-07-2024, 17:38
(23-07-2024, 14:36)Lusia98 napisał(a): Agica dobrze widzieć że ktoś wraca na forum jednakbo tu wiele osób jakby zaginęło w ostatnim czasie
. Ale jest nadzieja że powrócą -oby! Esemka Benita!! Oby Was życie pochłonęło a nie smutki !!
Yasmina Ty już wszystko wieszmoje serce jednak dalej bije mocno w kierunku Hiszpanii i Włoszech.
Trochę mam planów na jesień ale jednak to tylko plany i marzenia.
Dobrze że kucharza nie zdążyłaś zatrudnić i na rozmowę przyszedł w tym stanie a nie do pracy. Polska tradycja eh. W ogóle nie rozumiem jak można pić w tygodniu... Dla mnie to nie do pomyślenia...
U mnie dwójka w domu- nie ma nudy.. cokolwiek chce zrobić to za chwilę zapominam co to było... Dosłownie kręcę się jak w kołowrotku..
Ojj tak, codzienność potrafi nas porwać
u mnie tak było, do tego jeszcze opieka nad maluchem i powrót do pracy. Ale o Was nie zapomnę nigdy
, oby reszta wróciła w zdrowiu
Często w tym biegu zapominałam, że choruję. Rzuty jednak przypominają i uczą cierpliwości, ale oby się w zapomnienieniu wycofywały, a my żyjmy pełnią życia

. Ale jest nadzieja że powrócą -oby! Esemka Benita!! Oby Was życie pochłonęło a nie smutki !!
moje serce jednak dalej bije mocno w kierunku Hiszpanii i Włoszech.