Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Niestety też mnie to dopadło.
(21-09-2025, 16:42)Akinom napisał(a): Michał, po prostu przychodzi czas, że człowieka poskłada nawet nie wie kiedy i tak na prawdę z dnia na dzień wszystko robi się do dupy. Nie mamy na to wpływu, niestety. Ja sobie żyłam spokojnie tak przez +/- 15 lat. I był rower, były góry, było wszystko. Potem był mega rzut poniewierający i już tego nie ma. Nie mam jeszcze wózka, jakoś czlapie. Ale tego wszystkiego już nie ma. I człowiek zaczyna za tym wszystkim tęsknić i nie może nic na to poradzić. Kończą się też znajomi, nawet na głupi telefon nie mają czasu. I człowiek sobie zaczyna zdawać sprawę, że tak już będzie raczej zawsze...

He he he. Tu z twierdzeniem że kończą się znajomi i wszyscy jakoś nagle o tobie zapominają gdy wypada się z codziennego życia to wiedziałem ale takie jest życie. Mój znajomy też chory na SM jeżdżący też na wózku gdy zobaczył mnie i Mój stan zdrowia i że SM sprowadziło mnie do pozycji wózka tak powiedział. Teraz musisz nauczyć się żyć w innym zupełnie świecie który nie jest łatwy ale dasz radę. Miał rację. Nie wolno nam się poddawać.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Niestety też mnie to dopadło. - przez Michał SM - 17-09-2025, 18:24
RE: Niestety też mnie to dopadło. - przez Akinom - 17-09-2025, 21:58
RE: Niestety też mnie to dopadło. - przez Bubka - 19-09-2025, 20:54
RE: Niestety też mnie to dopadło. - przez Akinom - 21-09-2025, 16:42
RE: Niestety też mnie to dopadło. - przez Michał SM - 21-09-2025, 19:06
RE: Niestety też mnie to dopadło. - przez Lusia98 - 21-09-2025, 17:18

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości