24-11-2017, 15:38
(24-11-2017, 15:23)venom23 napisał(a):(24-11-2017, 15:21)Joanna napisał(a):(24-11-2017, 14:03)venom23 napisał(a):(24-11-2017, 13:53)hela napisał(a): no tak, święta prawda i wszyscy lekarze tylko chcą nam zaszkodzić, dla pieniędzy, rany venom nie wszyscy chcą na nas zarabiać, uwierz trochę w ludzi nie w teorie spiskowe, uważasz że się wyleczyłeś, dobrze dla Ciebie, życzę Ci żeby ta poprawa była na jak najdłużej, ale nie tłumacz wszystkim którzy się leczą w programach że źle robią, bo co będzie za X lat nikt z nas nie wie
Nie wyleczylem sie jeszcze. Jedyne co to duzo zmian znikło i czuje sie duzo lepiej. Ja Tobie tez zycze zdrowia i kazdemu z tego forum bo ja tez przez to przechodziłem. Ok juz nie bede sie udzielac na tym forum bo to sensu nie ma. Najlepiej wierzyc ze neurolog jest nie omylny a moje zmiany ktore znikły to tak same z siebie.
To jest normalne, że zmiany mogą znikać, nawet same, czy z leczeniem czy bez ale i tak najważniejszy jest stan kliniczny.
A lekarze może nie wszyscy są idealni ale w większości przypadków, chcą Nam pomoc, po to się uczą tyle lat, żeby wiedzieć jak to robić a Ty widzę, że jesteś mądrzejszy od lekarza...
Życzę Ci dużo zdrowia i tez trochę więcej wiary w ludzi
Mam dodatni wynik na borelioze chlamydie i mycoplasme, twierdzicie ze mam sie leczyc na sm rozumiem?
Nikt Ci nie będzie mówił co masz robić. Rób co uważasz ale nie wmawiaj innym, że lecząc się, robią źle. My nie chodzimy leczyć się do piekarzy tylko do lekarzy, którzy mają odpowiednią wiedzę i doświadczenie. Na pewno, nie poszłabym do szarlatana.