Dzieki za wsparcie. To bedzie moja 2 punkcja pierwsza przeżylam ze strachu dosłownie uciekły mi wszystkie żyly jak nigdy wczesniej, fajnie ze Igreeeczka pisze same db.rzeczy o tym szpitalu.To dobra wiadomosc a druga dobra to taka ze jest nadzieja ze moze uda sie lekarzom zdiagnozowac mnie do końca.
Dzieki chetnie skorzystam z pomocy
A czemu oczy zakrapiaja?
(11-04-2018, 07:38)igreeeczka@wp.pl napisał(a): Kochana mi robili punkcje akurat na Polankach w październiku ubiegłego roku i szczerze polecam Ci ten szpitalNie ma się czego bać lekarze wiedzą co robią. I taka rada: nie czytaj glupot w Internecie odnośnie punkcji ja poszłam nieświadoma tego zabiegu i nawet nic nie zdążyłam przeczytać bo od razu mi oczy zakropili i nie żałuję ale spodziewałam się wiekszego bólu, pozytywnie zaskoczona byłam
Pielegniarki to kobiety Anioł. Opiekę w szpitalu oceniam na 10/10. W razie pytań służę pomocą
Dzieki chetnie skorzystam z pomocy
A czemu oczy zakrapiaja?

Nie ma się czego bać lekarze wiedzą co robią. I taka rada: nie czytaj glupot w Internecie odnośnie punkcji ja poszłam nieświadoma tego zabiegu i nawet nic nie zdążyłam przeczytać bo od razu mi oczy zakropili i nie żałuję ale spodziewałam się wiekszego bólu, pozytywnie zaskoczona byłam
ja się dowiedziałam ,że dno oka sprawdzają bo solumedrol niszczy wzrok .może być nawet jaskra