Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nowo moda językowa
Glupie to malo powiedziane.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Niestety takie czasy,  wszystko chcą przepchnąć od dziwnych słów po homoseksualne związki.... wszystko jest przecież normalne....ciężkie tematy ...a tak na wesoło wiecie jak jest po japońsku pielęgniarka?…
Odpowiedz
Dawaj:-)
Odpowiedz
A szef samcham, i jeszcze inaczej, ale brzydko.
Odpowiedz
Duży uśmiech Duży uśmiech
Odpowiedz
Ty Benita się nie śmiej tylko wyskakuj z ta pielęgniarką :-D
Odpowiedz
To też niezbyt ładnie....tasukamaraka

Nie wiem dlaczego ale rozbawiło mnie to do łez i słyszałam jeszcze coś ale nie pamiętam...i tak pomyślałam że jak by nie było to o SM żartów nie ma...chyba że ktoś zna? Pamiętam jak byłam z dziećmi na rajdzie i rozbił się samolot w Smoleńsku a wieczorem już krążyły teksty idziemy do knajpy na zimnego Leszka i krwawą merry albo kaczka po Smoleńsku....przykre to ale i tak to jest..... młodych nie rusza.....ale poszukajcie o SM bo sama bym czasem takim zarcikiem sypnęła a tu nic....
Odpowiedz
(20-06-2023, 20:27)Benita napisał(a): rozbił się samolot w Smoleńsku a wieczorem już krążyły teksty idziemy do knajpy na zimnego Leszka i krwawą merry albo kaczka po Smoleńsku....przykre to ale i tak to jest..... młodych nie rusza.....ale poszukajcie o SM bo sama bym czasem takim zarcikiem sypnęła a tu nic....
To były obrzydliwe żarty i nie w wykonaniu młodych tylko polityka pana P.
Odpowiedz
Ja tylko od młodych słyszałam a skąd mieli to nie wiem...ale tak to jest ludzie niczego nie uszanują

Młodym jeszcze można wybaczyć ale który taki mądry był?
Odpowiedz
Co się dzieje po przyjęciu sproszkowanej Viagry?
Stwardnienie rozsiane

Ta dam psssy
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości