Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaczynając od początku
Ja wylądowałam w szpitalu z rzutem, podejrzewali też devicka, ale w zasadzie diagnoza byla szybka.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
Również wylądowałem w szpitalu z rzutem. Byli w zasadzie pewni diagnozy ale dla pewności sprawdzili jeszcze neuro boreliozę i takie tam. W sumie diagnozę miałbym szybko gdyby nie to, że gdzieś w między czasie zaginęły moje wyniki płynu mózgowo rdzeniowego.
Odpowiedz
U mnie wygladalo to tak ze bylam najpierw prywatnie u neuro zrobilam na swoj koszt mri ktory wykazał zmiany. Lekarz juz podejrzewal SM
Kazal mi sie polozyc w szpitalu tam gdzie pracuje i w sumie od razu po reszcie badan diagnoza
Rzut nie leczony byl sterydami
Odpowiedz
Mnie kilka lat temu pewna neurolog w trakcie badania powiedziała, ze mam oczopląs. Pytam się jej: i co to znaczy? A ona: niektórzy będą twierdzić, ze ma pani SM, ale proszę się nie przejmować. To się nie przejmowałam. Ale bolała mnie głowa coraz mocniej i w końcu zrobiłam prywatnie MRI. Powiedziano mi, ze to SM, ale się broniłam przed taką diagnozą, wiec się badałam, badałam i w kwietniu br. już się nie wybroniłam.
Odpowiedz
Nie wiem czy jest sens się bronić przed diagnozą, lepiej zacząć szybko leczenie niż czekać.

Odpowiedz
Ale dobrze tez porządnie się przebadać, co tez zrobiłam Uśmiech może gdyby ta pierwsza neurolog się bardziej przejęła, wszystko wyglądałoby inaczej, ale już nie ma co gdybać.
Odpowiedz
U mnie wykryto, kiedy wylądowałam z rzutem. Ale to dopiero po dwóch latach rzutów i różnych innych diagnoz i nieskutecznych leczeń
Odpowiedz
A ja jakoś od czerwca chodziłam ledwo co, przez swoją głupotę!, W październiku potwierdzenie diagnozy a w listopadzie szpital i sterydy.
Odpowiedz
(08-06-2019, 21:48)hela napisał(a): Nie wiem czy jest sens się bronić przed diagnozą, lepiej zacząć szybko leczenie niż czekać.

Mądrze mówisz Uśmiech
Odpowiedz
(10-06-2019, 20:58)speculum napisał(a):
(08-06-2019, 21:48)hela napisał(a): Nie wiem czy jest sens się bronić przed diagnozą, lepiej zacząć szybko leczenie niż czekać.

Mądrze mówisz Uśmiech

Może nie tyle się bronić, ale być pewnym diagnozy. Wiecie, ile ja się naczytałam o błędnych diagnozach, złym leczeniu itd. A ja zaufanie do lekarzy mam na poziomie -1000 Oczko
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości