Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Plegridy
Cześć Gabrysia. Już jesteś po pierwszym zastrzyku? Jak się czujesz? Trzymam kciuki za jak najmniejsze skutki uboczne! Uśmiech
Odpowiedz
Mam nadzieję, że zastrzyki pomogą. Plegridy to mój lek drugiej szansy, gdyby nie zadziałała Tecfidera. Tym bardziej będę śledził Twoje wrażenia z leczenia.
Odpowiedz
(06-08-2017, 02:22)maki napisał(a): Mam nadzieję, że zastrzyki pomogą. Plegridy to mój lek drugiej szansy, gdyby nie zadziałała Tecfidera. Tym bardziej będę śledził Twoje wrażenia z leczenia.

Witam
noc minęła spokojnie.  Teraz czyli do południa tez jest w mkiarę ok, trochę głowa pobolewa.
Przed zrobieniem zastrzylku ochłodziłam miejsce na brzuchu i po wykonaniu jak już krem przetała lecieć również, posmarowałam Alta Ziają.
Godzinę przed zażyłam Apap.
Nie ma  na razie żadnego odczynu na skórze, dodatkowo smaruję miejsce dwa razy dziennie Alta Ziają.
Sam zastrzyk nic  nie boli, tutaj nie ma się czego obawiać.

Jak będzie później napiszę.

Pozdrawiam
Odpowiedz
Oby tak dalej! Uśmiech To była pełna dawka leku czy pierwsze dwa peny są z mniejszą, "startową" dawką?
Odpowiedz
(06-08-2017, 12:21)Monika napisał(a): Oby tak dalej! Uśmiech To była pełna dawka leku czy pierwsze dwa peny są z mniejszą, "startową" dawką?

Witam
To była pierwsza dawka, zdaję się sobie sprawę że im głębiej w las tym gorzej...
Zobaczymy za 4 tygodnie kiedy bedzie już pełna dawka...
Odpowiedz
(07-08-2017, 14:03)Gabrysia76 napisał(a):
(06-08-2017, 12:21)Monika napisał(a): Oby tak dalej! Uśmiech To była pełna dawka leku czy pierwsze dwa peny są z mniejszą, "startową" dawką?

Witam
To była pierwsza dawka, zdaję się sobie sprawę że im głębiej w las tym gorzej...

No i jestem po drugiej dawce.
Wszystko tak jak za pierwszym razem a nawet lepiej, bo głowa nie bolała.

No i teraz pozostaje czekać na trzecią pełną dawkę, ale jestem pełna nadziei że będzie oki..
Odpowiedz
Super! Uśmiech Po całej też musi być ok! Uśmiech Konieczność pamiętania o tabletkach każdego dnia sprawia, że trochę jednak żałuję, że nie zdecydowałem się na Plegridy. Chyba zdecydował niepokój co do igły Smutny Ale to byłoby jednak lepsze niż ciągłe pamiętanie o tabsach
Odpowiedz
(20-08-2017, 18:29)Gabrysia76 napisał(a):
(07-08-2017, 14:03)Gabrysia76 napisał(a):

Witam

No i jestem po drugiej dawce.
Wszystko tak jak za pierwszym razem a nawet lepiej, bo głowa nie bolała.

No i teraz pozostaje czekać na trzecią pełną dawkę, ale jestem pełna nadziei że będzie oki..
Hej,wzięłas już 3dawkę?  Jak się czujesz?ja rozpoczynam 15.09 moja przygodę z Plegridy.Jak znioslas 3 dawkę.Dobtze się czujesz.pzdrawiam
Odpowiedz
Witam

jestem po trzeciej dawce i jest ok, tzn odczyn na skórze nawet mniejszy niż przy pierwszych dwóch.

Na razie jestem zadowolona ale do pełni szczęścia brakuje mi wyników badań, które mam za dwa miesiące.
Zobacze co lek narozrabiał w mojej wątrobie i krwi.
No i następnym razem nie zarzyję przed zastrzykiem Apapu . Zobaczymy...
Odpowiedz
Jak się czujecie pp tym całym Plegridy? Zaczynam 14.11 i jestem pełna obaw,jest tu ktoś kto wytrzymuje więcej niż 3 dawki,narazie natykam się na same zle opinie.jak się macie.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości