Ocena wątku:
  • 20 głosów - średnia: 4.3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tecfidera
Czy miewacie moze mrowienia? Na początku kwietnia miałam resonans niby wszystko ok a wynik nawet lepszy niz rok temu a od wczoraj wieczora mrowi mi lewy bok brzucha, jest to takie delikatne mrowienie i trochę się boję czy to rzut. 2 maja ide oo leki więc powiem o tym lekarzowi ale tak się zastanawiam czy ktoś cos takiego miewa i po jakim czasie to mija? Podłączyłam sobie stymulator ale nie wiem czy to coś pomoże
Odpowiedz
Ja miałam kiedyś często i dużo takich mrowień, głowa, brzuch, nogi, teraz to tylko opuszki palców prawej dłoni, nasila się to przy pogorszeniach

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
Hela a długo Ci się to utrzymywalo? Mi ostatnio często w tym miejscu pojawiały się mrowienia ale mocniejsze po długim spacerze z tym ze po kilkunastu minutach gora po godzinie mijalo a tu trzyma od wczoraj, niby nie minęły 24 godz odkad się pojawiły ale ze mnie taka panikara ze szok
Odpowiedz
Pojawiały się tak na chwilę, to na głowie, to na nodze, nigdy tak bez przerwy przez cały czas, po prostu zamrowiło i przchodziło

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
i neuro powiedziała, że drętwienia, mrowienia to coś zwykłego w naszej chorobie. Nie jest to rzut. Mi czasami coś zrętwieje, zamrowi ale nie zwracam na to uwagi. Pomrowi, pomrowi i przechodzi.
Odpowiedz
Hej Wam Uśmiech
Jakiś czas temu pytałam o upławy z piersi/wzrost prolaktyny i połączenie z Tec. Odwiedziłam paru lekarzy w tej kwestii, mój neurolog zaprzeczył, jakoby taka zależność miała istnieć (a mu ufam, pracuje w szpitalu klinicznym i nawet wyszedł z gabinetu, żeby się skonsultować z bardziej doświadczonymi koleżankami Duży uśmiech).
A upław z cycka to się okazał objawem brodawczaka :/ Widać byłam za zdrowa z moim SM Duży uśmiech

Zdrówka i spokoju, dbajcie o siebie! <3
You are never too old to set a new goal or to dream a new dream...
Odpowiedz
Marta takie mrowienia mogą być objawem niedoboru witamin z grupy B u mnie przeszło po kilku tabl. Wiadomo co jakiś czas coś zamrowi ale nie trwa to non stop
Odpowiedz
Cześć Uśmiech mam pytanie.czy jak jesteście na tecfiderze i jeśli macie rzut to idziecie na solumedrol ?czy jak macie tecfiderę to już solumedrol nie dają?
Odpowiedz
Areliee kurczę nie dobrze, ale trzeba myśleć pozytywnie, z sm dajesz sobie radę to i z tym badźwiem sobie poradziszUśmiech ZdrowiaUśmiech
Odpowiedz
Ja odkąd ją biorę (1,5 roku a nawet dłużej ) nie miałam rzutu więc niestety nie pomogę

Arieliee ważne że wiesz z czym walczysz, a reszta się jakoś ułoży
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości