Ocena wątku:
  • 20 głosów - średnia: 4.3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tecfidera
Minimum 8 godzin przerwy powinno być miedzy tabletkami, ale tak na zdrowy rozum to jeśli potrzeba 3-4 mc żeby tec zaczęła działać to nie przestanie po jednej nie wziętej tabletceUśmiech zostaw na zapas i tyle.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
(07-05-2020, 14:33)hela napisał(a): Minimum 8 godzin przerwy powinno być miedzy tabletkami, ale tak na zdrowy rozum to jeśli potrzeba 3-4 mc żeby tec zaczęła działać to nie przestanie po jednej nie wziętej tabletceUśmiech zostaw na zapas i tyle.

Tak tez zrobie. DziekujeUśmiech
Odpowiedz
(07-05-2020, 14:33)hela napisał(a): Minimum 8 godzin przerwy powinno być miedzy tabletkami, ale tak na zdrowy rozum to jeśli potrzeba 3-4 mc żeby tec zaczęła działać to nie przestanie po jednej nie wziętej tabletceUśmiech zostaw na zapas i tyle.

Dokladnie 
ja mam uzbieranych pare takich tabletek
niestety czasem sie zapomni czasem wyjdzie z domu i nie wroci na czas ja czesto mysle ze wzielam a tu niespodzianka
Odpowiedz
ja ustawiłam sobie alarm w komórce rano i wieczorem, czasem naklikam dużo drzemek ale telefon wyje do skutku Oczko pominęłam jedną tylko raz świadomie bo miałam takiego rotawirusa od dziecka z przedszkola, że i tak by się nie utrzymała Uśmiech
--
co ma być to będzie po co się zamartwiać...
Odpowiedz
(07-05-2020, 17:15)kerkia napisał(a): ja ustawiłam sobie alarm w komórce rano i wieczorem, czasem naklikam dużo drzemek ale telefon wyje do skutku Oczko  pominęłam jedną tylko raz świadomie bo miałam takiego rotawirusa od dziecka z przedszkola, że i tak by się nie utrzymała Uśmiech
No ja bylam pewna ze wzielam do sniadania , bo lykalam tez witaminy ale sie tez rano spieszylam..a tu prosze na drugi dzien patrze ze jednak nie wzielamUśmiechno coz zdarza sie, teraz bede bardziej uwazac Uśmiech
Odpowiedz
A propo Uśmiech nie wzielam rano
Becia nie martw sie tym
Czasem tak bywa nie stanie sie nic zlego
Odpowiedz
Wiem wiem. Ja jak nie zmieszcze sie w tych godzinavh zostawiam tabletke na boku i mam na tzw „ zapas” choc u mnie w ulotce kiedys czytalam ze 3 h chyba cos zmienili
Odpowiedz
Smutek 
Wi
Ja jak mam grubsza imprezę alkoholową to nie biorę wieczornej dawki  Duży uśmiech

Pozdr.
Odpowiedz
A o ktorej bierzesz na wieczor tabl i o ktorej zaczynasz pić?
Bo ja jak mam wieczor z alko- duzo nie pijam bo ja szybko odlatuje - to biore wczesniej tabletke ta wieczor a
No i pytanie ilu procentowe trunki lubisz?
Odpowiedz
O tec i alko też jest wątek Uśmiech

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości