05-12-2020, 19:06
W pon neurolog
psychiatra trochę później. Zobaczę co powie neuro.
|
Czy czyste mri wyklucza ms?
|
|
05-12-2020, 19:06
W pon neurolog
05-12-2020, 21:54
To daj znać co Ci powiedział.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
06-12-2020, 03:33
Oczywiście. Martwi mnie też moje przewlekłe rozwolnienie, czy tp też może być objaw?
06-12-2020, 11:46
Ale objawy czego?
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
06-12-2020, 11:59
Sm. Czy znacie jakis artykul o postaci rdzeniowej i jej objawach?
06-12-2020, 12:48
Kobieto wytłumacz mi, bardzo Cię proszę. Dlaczego uczepiłaś się tego sm? Wedlug mnie rozwolnienie to nie jest objaw sm tylko problem z jelitami. Kurcze weź sobie przeczytaj wszystkie swoje wątki od początku i przeanalizujmy to co zostało tam napisane.
06-12-2020, 13:04
(06-12-2020, 12:48)Bubka napisał(a): Kobieto wytłumacz mi, bardzo Cię proszę. Dlaczego uczepiłaś się tego sm? Wedlug mnie rozwolnienie to nie jest objaw sm tylko problem z jelitami. Kurcze weź sobie przeczytaj wszystkie swoje wątki od początku i przeanalizujmy to co zostało tam napisane.Bubka daj spokój, szkoda energii. Nie przetłumaczysz, mamy pierwszy na Forum przykład urojonego sm
06-12-2020, 13:11
Boję się czy to nie siedziało gdzieś w piersiowej części rdzenia.... Gdyby nie ten objaw z wibracjami przy pochylaniu głowy.... To bym nie fisiowala.
06-12-2020, 13:16
Nie mogę tego pojąć jak ktoś za wszelka cenę chce chorować na sm.
Masz zawroty głowy? A nogi normalnie Ci funkcjonują? W październiku leżałam w szpitalu bo nie mogłam chodzic. Prawa noga znowu mi szwankowala. A jakiś czas temu miałam tak wykręcone dłonie Że sama nie mogłam zrobić sobie jedzenia. Ze wzrokiem jest wszystko ok? To są niektóre objawy sm. A Ty masz jeden objaw, wibracje przy schylaniu. Weź sobie wpisz w neta i zobaczysz ile różnych schorzeń może być od tego.
06-12-2020, 13:49
(06-12-2020, 03:33)Patrahime napisał(a): Oczywiście. Martwi mnie też moje przewlekłe rozwolnienie, czy tp też może być objaw?Tak, to może być objaw nerwicy spowodowany wmawianiem sobie choroby. Nie czytasz tego co piszemy. Czy Ty na prawdę całe dnie spędzasz na siedzeniu przy kompie i analizowaniu swojego stanu zdrowia? Masz dziecko, jest piękna pogoda, idź z nim na spacer, ugotuj dobry obiad, kup sobie coś ładnego. Dziś jest Mikołaj - może pomyślisz o innych, zrobisz im jakąś przyjemność? |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|