31-08-2017, 17:26
Agnieszka super że szukają dalej a jeszcze lepiej że rezonans ok
|
Czy to SM?
|
|
31-08-2017, 17:26
Agnieszka super że szukają dalej a jeszcze lepiej że rezonans ok
31-08-2017, 17:41
Dobrze że rezonans wyszedł w porządku, trzymam kciuki żeby ten pnia mózgu też był w bez zmian, nie myślałaś że część tych objawów jest na tle nerwowym? W końcu to bardzo ważne żeby myśleć pozytywnie, i unikać zbędnego stresu.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
31-08-2017, 20:23
Już się nie denerwuje. Myślę ze to bardziej borelioza... zapytałam lekarza jakie ma zdanie jeśli i drugi rezonans będzie ok - uslyszalam: mamy mnóstwo przypadków gdzie zakaznicy zapieraja się ze to nie bb a to jednak bb ... teraz miesiąc zanim będzie reszta wyników, potem drugi miesiac przelecze się doksycyklina i zobaczymy czy bedzie poprawa. A jeśli znów wrócą objawy to zostanie już tylko ilads.. to tak w skrócie - już nic nie planuje żeby planów szlag nie trafił
02-10-2017, 10:38
Dzień dobry
Pamiętacie mnie jeszcze? ![]() W piątek miałam drugi rezonans - odcinka szyjnego. Po rzuceniu okiem na płytkę Pani doktor stwierdziła, że nie ma tam nic niepokojącego.... Widać zmiany zwyrodnieniowe, coś tam się niby świeci, ale tak minimalnie, że nie powinno mieć powiązania z SM. Będziemy robić jeszcze odcinek piersiowy dla pewności. Ponieważ RM nie idzie w parze z wynikami z płynu zrobiłam z marszu drugą punkcję i czekam na wyniki.
02-10-2017, 10:57
Świetnie, że trafiłaś na lekarkę, która tak dokładnie wszystko sprawdza. Trzymam kciuki za wyniki badania płynu mózgowo-rdzeniowego.
![]() A jak się czujesz? Twoje samopoczucie się poprawiło?
02-10-2017, 11:38
Lekarz rewelacja - i do tego ma złota rękę do punkcji
![]() Samopoczucie dużo lepsze, ale to dzięki zmianie leków raczej. Podejrzewałam u siebie przejście z depresji w dwubiegunówkę i chyba miałam rację - znowu "jestem bogiem"
02-10-2017, 15:37
Super że wyniki rezonansu takie dobre
Trzymam kciuki za wynik drugiej punkcji:
30-10-2017, 09:42
Witajcie....
Miałam napisać dopiero po wynikach z drugiej punkcji, ale nie doczekam.... problem w tym, że ich nie ma. Miały być tydzień temu, ale podobno przyszły niekompletne. Dzisiaj mija miesiąc i dalej zero informacji... mam mętlik w głowie co się dzieje....
30-10-2017, 10:44
ja na wyniki punkcji czekałam ze 20 dni, czemu miałaś drugą punkcję?
30-10-2017, 11:30
w pierwszej punkcji wyniki były po 3 tygodniach... były złe. dwa rezonanse wyszły dobrze - tz bez zmian i dlatego zrobiłam drugą punkcję - nic się ze sobą nie kleiło... lekarze nie wykluczali pomyłki. teraz mija miesiąc, lekarz powiedział mi tydzień temu w poniedziałek, że wyniki przyszły niekompletne i będzie interweniował o resztę. i da mi znać jutro czyli we wtorek.
Minął tydzień i cisza.... |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|