Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
W Lublinie gradobicie i ulewy, u nas na zachodzie na razie powoli.
Tak, to jest film z live sm korona wirus
Odpowiedz
Ja już po MRI, wszystko normalnie, tylko na wejściu bramka mierząca temperaturę. Maseczka.
W poniedziałek po leki i badanie, konkretna godzina w budynku pod SOR
Odpowiedz
Od czwartku nic nie robię tylko śpię. Dwie trzy drzemki w ciągu dnia. Właśnie wstałam i mam ochotę się wykąpać i znów iść spać .
Nie znosze tego. Takie dni mi się zdarzają dobrze ze nie jest to normą
Odpowiedz
Taka pogoda, ja bym też tylko spała.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
A ja nie umiem spać w dzień, nie umiem nawet poleżeć. Jestem zmęczona jak diabli i nic z tego.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
(02-05-2020, 18:26)Akinom napisał(a): A ja nie umiem spać w dzień, nie umiem nawet poleżeć. Jestem zmęczona jak diabli i nic z tego.
A ja potrafie usnac siedzac czasami. Ostatnio odlatuje od tak
Odpowiedz
To zazdroszczę. Fajnie jest się tak wyłączyć.
Odpowiedz
Witam po majówce Uśmiech
Co do spania to ja spokojnie zasnę w dzień. Oj gdybym tylko miała możliwość.

U nas zaczęli remontować blok i z każdej strony rusztowanie. Póki nie zakleili okien to nawet rolet nie podciągaliśmy więc cały dzień było ciemno w pokoju, do tego stopnia, że po prostu poszłam spać bo przygnębiało to.

Poza tym 
Mam już dosyć nauczania w domu. To jest najbardziej dołujące Smutny
Odpowiedz
Nauczanie jest okropne. Mam wrażenie, że z krótkimi przerwami to ja cały czas jestem w szkole. Córka ma zadawane z wszystkiego, nawet z Wf. Jak olalam ten nieszczęsny wf, to się okazało, że trzeba filmiki wysyłać. Jak olalam religie to znowu się okazało że trzeba załączniki oglądać to się 5 dostanie.
Odpowiedz
Osobiscie uwazam ze nagrywac i wysylac filmiki z wfu to jest chore. Mam na mysli ze jest taki nakaz
Moj w zerowce i dostajemy filmiki nagrane od wychowawczyni i robi cwiczenia z ksiazki ogladajac film
Dostajemy cwiczenia ruchowe ale nie ma nakazu nagrywania jak dziecko cwiczy i odsylania
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości