29-04-2020, 22:22
W Lublinie gradobicie i ulewy, u nas na zachodzie na razie powoli.
Tak, to jest film z live sm korona wirus
|
Mój dzisiejszy nastroj
|
|
29-04-2020, 22:22
W Lublinie gradobicie i ulewy, u nas na zachodzie na razie powoli.
Ja już po MRI, wszystko normalnie, tylko na wejściu bramka mierząca temperaturę. Maseczka.
W poniedziałek po leki i badanie, konkretna godzina w budynku pod SOR
02-05-2020, 16:38
Od czwartku nic nie robię tylko śpię. Dwie trzy drzemki w ciągu dnia. Właśnie wstałam i mam ochotę się wykąpać i znów iść spać .
Nie znosze tego. Takie dni mi się zdarzają dobrze ze nie jest to normą
02-05-2020, 17:03
Taka pogoda, ja bym też tylko spała.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
02-05-2020, 18:26
A ja nie umiem spać w dzień, nie umiem nawet poleżeć. Jestem zmęczona jak diabli i nic z tego.
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
02-05-2020, 19:37
02-05-2020, 22:32
To zazdroszczę. Fajnie jest się tak wyłączyć.
03-05-2020, 23:50
Witam po majówce
![]() Co do spania to ja spokojnie zasnę w dzień. Oj gdybym tylko miała możliwość. U nas zaczęli remontować blok i z każdej strony rusztowanie. Póki nie zakleili okien to nawet rolet nie podciągaliśmy więc cały dzień było ciemno w pokoju, do tego stopnia, że po prostu poszłam spać bo przygnębiało to. Poza tym Mam już dosyć nauczania w domu. To jest najbardziej dołujące
04-05-2020, 03:28
Nauczanie jest okropne. Mam wrażenie, że z krótkimi przerwami to ja cały czas jestem w szkole. Córka ma zadawane z wszystkiego, nawet z Wf. Jak olalam ten nieszczęsny wf, to się okazało, że trzeba filmiki wysyłać. Jak olalam religie to znowu się okazało że trzeba załączniki oglądać to się 5 dostanie.
04-05-2020, 05:20
Osobiscie uwazam ze nagrywac i wysylac filmiki z wfu to jest chore. Mam na mysli ze jest taki nakaz
Moj w zerowce i dostajemy filmiki nagrane od wychowawczyni i robi cwiczenia z ksiazki ogladajac film Dostajemy cwiczenia ruchowe ale nie ma nakazu nagrywania jak dziecko cwiczy i odsylania |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|