Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
e-smka dobre postrzeganie świata ! Duży uśmiech i co byś zrobiła z tym milionem ? Ja to zanim mnie "powykrecalo" dużo gorsza byłam.. nie wiem jak ten mój chłop ze mną wytrzymywał Duży uśmiech
Odpowiedz
Dawno mnie nie było. Brałam tecfidere, miałam nogę w gipsie, dzieci komunię pierwszą miały. Dziś idę na zabieg żylaków.Zmieniaja mi lek 8go na Aubagio. Mam anemie. 19go idę do ortopedy. Mam płyn w kolanie. No a reszta bez zmian. Pozdrawiam serdecznie Wszystkich.
Odpowiedz
A ja jakbym wygrała to od razu byłaby praelrowadzka nad morze. Tylko tyle. Jakieś mieszkanko w bloku blisko morza i plaży, najlepiej z widokiem na morze. Nawet zaczęłam ostatnio wysyłać po jednym zakładzie. Skutek, 12 zł do tyłu  Zawstydzony
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Tak ja też bym kupiła domek z widokiem na morze ale na pewno nie w Polsce Uśmiech Włochy albo Hiszpania mi się marzy Uśmiech..
E-smka a widzisz często od rzeczy bredzę* taka już moja natura Uśmiech niestety stety... Niestety bo często mówię cos czego potem żałuję i przyjaciół mam niewiele Oczko..
A pytanie było czy tęskno nam do czasów przed choroba .. tak więc piszę, że może i lepiej jest teraz bo byłam nieznośna kiedyś. Troche mi to wszystko pozwoliło patrzyć na życie w inny sposób... Lepszy.. dostrzegać te małe rzeczy a nie tylko gonić za tymi dużymi Oczko
Odpowiedz
(06-09-2022, 08:09)Orchidea ponownie napisał(a): Dawno mnie nie było. Brałam tecfidere, miałam nogę w gipsie, dzieci komunię pierwszą miały. Dziś idę na zabieg żylaków.Zmieniaja mi lek 8go na Aubagio. Mam anemie. 19go idę do ortopedy. Mam płyn w kolanie. No a reszta bez zmian. Pozdrawiam serdecznie Wszystkich.

Ja w tamtym tygodniu sobie ściągałem. Najgorsze, że podobno te moje kolana mam zepsute od urodzenia i nie bardzo jest co z tym zrobić. Wcześniej tylko mnie bolały, raz czy dwa nie pozwoliły wstać z łóżka a teraz ten płyn. Lekarz kategorycznie zabronił mi klękać w kościele lub przed dziewczyną, która tak to skwitowała "Żem se wzięła chłopa ?" ale potem dodała, że i z tym damy radę żyć :-D Przy takim jej podejściu pomyślałem, że jak bym wygrał w tego totka, to pod las bym się wyprowadził i dziewczynie ogródek zorganizował (bo lubi) i jak Akinom, żył sobie spokojnie. Ja bym podłubał w komputerze a dziewczyna w ogródku :-D
Odpowiedz
Cześć Oczko ale się u Was dzieje... Orchidea rzeczywiście pakiet już wyczerpałaś. Ja akurat jestem w szpitalu po leki. Ogólnie czuje się dobrze. Nawet więcej ruchu w ciągu tego miesiąca miałam i zauważyłam, że moje ciało jest bardziej teraz wytrzymałe. Chyba moje kości się zastały.

Od czwartku buszowalam po lasach w poszukiwaniu grzybów. Oj ale się nachodzilam ale jaka satysfakcja jak później jadłam sosik. Oj uwielbiam.

A wiecie, dzisiaj byłam wysłać paczkę i przy okazji wysłałam jeden zakład. Najlepsze, że do pracy przychodzi taki pan który wczoraj powiedział, że mimo wszystko trzeba myśleć pozytywnie i zawsze trzeba wyciągnąć dobre wnioski. Jak się złamie nogę to trzeba sobie pomyśleć jakie szczęście nas spotkało że nie złamaliśmy dwóch.

Będę myślała pozytywnie. Wygram dzisiaj w lotto
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Dobra Bubka, to ja zagram jutro :-D
Odpowiedz
Ja deklaruję swoją wygraną jeszcze w tym tygodniu! ... kurcze tak mi się marzy dom z kilkoma psami ...

Do tej pory zawsze wychodziłam +/- na 0 w zdrapkach: 2 euro wydane i 2 euro wygrane więc nie tak źle Uśmiech
Odpowiedz
Jestem w szoku. Kupiłam dzisiaj bułki. I nie byłoby w tym nic dziwnego, gdybym nie dostała tych bułek spod lady.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
ale że jak spod lady? Tak, jak to w czasach komuny było, że pułki puste a ekspedientka robi czary mary dla znajomych?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości