Liczba postów: 2 571
Liczba wątków: 33
Reputacja:
20
A ja jakbym wygrała to od razu byłaby praelrowadzka nad morze. Tylko tyle. Jakieś mieszkanko w bloku blisko morza i plaży, najlepiej z widokiem na morze. Nawet zaczęłam ostatnio wysyłać po jednym zakładzie. Skutek, 12 zł do tyłu
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
Liczba postów: 1 400
Liczba wątków: 10
Reputacja:
17
06-09-2022, 11:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-09-2022, 11:38 przez Bubka.)
Cześć

ale się u Was dzieje... Orchidea rzeczywiście pakiet już wyczerpałaś. Ja akurat jestem w szpitalu po leki. Ogólnie czuje się dobrze. Nawet więcej ruchu w ciągu tego miesiąca miałam i zauważyłam, że moje ciało jest bardziej teraz wytrzymałe. Chyba moje kości się zastały.
Od czwartku buszowalam po lasach w poszukiwaniu grzybów. Oj ale się nachodzilam ale jaka satysfakcja jak później jadłam sosik. Oj uwielbiam.
A wiecie, dzisiaj byłam wysłać paczkę i przy okazji wysłałam jeden zakład. Najlepsze, że do pracy przychodzi taki pan który wczoraj powiedział, że mimo wszystko trzeba myśleć pozytywnie i zawsze trzeba wyciągnąć dobre wnioski. Jak się złamie nogę to trzeba sobie pomyśleć jakie szczęście nas spotkało że nie złamaliśmy dwóch.
Będę myślała pozytywnie. Wygram dzisiaj w lotto
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Liczba postów: 2 571
Liczba wątków: 33
Reputacja:
20
Jestem w szoku. Kupiłam dzisiaj bułki. I nie byłoby w tym nic dziwnego, gdybym nie dostała tych bułek spod lady.
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...