15-04-2018, 21:22
Biorę witaminy a, e, b, d, k. Kremy stosowalam juz różne. Teraz uzywam po prostu nivea
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
|
Mój dzisiejszy nastroj
|
|
15-04-2018, 21:22
Biorę witaminy a, e, b, d, k. Kremy stosowalam juz różne. Teraz uzywam po prostu nivea
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
16-04-2018, 05:30
Nivea jest po prosty tłusty a nie nawilżający
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
16-04-2018, 05:40
W sumie Masz racje. A te olejki mozna kupic np w aptece, rossmanie? One sa konkretnie do twarzy?
16-04-2018, 05:50
Arganowy jest do wszystkiego, tylko kup taki żeby był maksymalnie czysty, a nie ileś tam procent olejku, w aptece lub rossmanie powinny być, albo w jakimś sklepie typu mydlarnia, z naturalnymi kosmetykami, używałam sama tego olejku kiedyś zamiast kremu na noc, wiesiołkowy to bardziej na podrażnienia
16-04-2018, 05:58
Dziękuję za rade. Dzisiaj pójdę na zakupy
(16-04-2018, 05:40)Bubka napisał(a): W sumie Masz racje. A te olejki mozna kupic np w aptece, rossmanie? One sa konkretnie do twarzy? Proponowałabym najpierw zrobić peeling enzymatyczny ale taki prawdziwy peeling kosmetyczny nie z drogerii. Mozesz zamowic na allegro np Apis czy Syis czy Bielenda Professional. Napisze tak. Rozuemiem ze skora sucha ale jak nie zrobisz peelingu zaden olejek czy krem nie zadziala. Odradzam drobno tym bardziej gruboziarniste. A enzymatyczne drogeryjne maja slabe sklady. Taki dobry enzymatyczny aplikuje sie tez inaczej. Mozesz zmienic tez produkt do mycia twarzy . Nawadniaj sie. Olejki sa ok ale moga tez zapchac skore. Ja bym postawila na dobry krem odzywczy. Druga sprawa prawdziwy olejek arganowy smierdzi i jego na noc sie stosuje. Dlugo sie wchlania. Skora pozniej noc coz sie blyszczy. Oryginalny z Maroka sporo kosztuje. Kupisz w Rossmanie ale to produkt taki hmmm sobie. No i codziennie nie dasz rady go uzywac. Te firmy od peelingu enzymatycznego to profesjonalni producencie kosmetykow uzywanych w salonach kosmetycznych ale dostepnych ogolnie dla kazdego na rynku. Bielenda ma kosmetyki drogeryjne jak i professionalne. Apis swietna firma duzo salonow pracuje na ich produktach. Apis polska professionalna firma kosmetyczna. Tak pisze zeby wyjasnic dlaczego je wymienilam
16-04-2018, 06:27
Super. Dzięki wielkie.
16-04-2018, 21:58
Heja.
Ale jestem w plecy z czytaniem ale doba za krótka a roboty wiele. Ostatnio widzę, że jest gorzej ale z przesilenia ![]() Z mężem jest gorzej i kosztuje mnie to więcej wysiłku. Do tego czeka nas komunia dziecka i większy stres. A później muszę pomyśleć o niższym brodziku więc znów "zabawa" w łazięce. Dziś zakupiliśmy schodowłaz i pożyczyłam wózek więc mam nadzieję, że się sprawdzi i mnie odciąży i częściej mąż wyjdzie z domu. Normalnie stres niszczy człowieka ;( Mam ochotę iść do lekarza bo już tak mnie nogi bolą, że ciężko wyrobić.
17-04-2018, 05:57
Słoneczko ja nie ogarniam jak dajesz radę ze wszystkim, podziwiam Cię normalnie, u mnie od wczoraj tez chyba z racji pogody gorzej trochę, ale do przodu, o dom, syna trzeba zadbać że o pracy nie wspomnę, w weekend czułam się super, wczoraj wstałam i zanim doszłam do kuchni wiedziałam że dzień będzie długi
17-04-2018, 06:04
A ja od kilku dni ( bardzo dlugi i pracowity weekend, szkola, zabiegi po szkole) jestem padnieta. Wczoraj ciagle usypialam. Boli mnie wszystko. Lydki( raczej piszczele bym napisala) rece, plecy( nie kregoslup). Ciagle czuje sie jak pijana. I cukier mi spada ciagle ( zaczelam mierzyc poziom). Sloneczko ja tez jestem pod wrazeniem tego jak sobie radzisz. Jestes niesamowita!
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|