Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Ja rano się w ogóle nie mogłam ogarnąć, a potem przeszło, zrobiłam nawet rzeczy które odkładałam od dłuższego czasuUśmiech

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
(16-06-2018, 21:08)hela napisał(a): Ja rano się w ogóle nie mogłam ogarnąć, a potem przeszło, zrobiłam nawet rzeczy które odkładałam od dłuższego czasuUśmiech

O proszę ? ja to mam za dużo na głowie i nie wyrabiam. Ale za tydzień odetchnę.
Odpowiedz
No sama jestem z siebie dumnaOczko zwłaszcza że przy tych upałach to leń ze mnie wychodzi, a dziś zaskoczyłam sama siebieUśmiech

Odpowiedz
(16-06-2018, 21:51)hela napisał(a): No sama jestem z siebie dumnaOczko zwłaszcza że przy tych upałach to leń ze mnie wychodzi, a dziś zaskoczyłam sama siebieUśmiech

Ja i upał to jak misie w zimę. Spałabym i zero energii. No ale co to za lato bez upałów. No i niech to słońca nada moim owockom kolorów to będzie co jeść na deser ?
Odpowiedz
Dzisiaj beznadzieja. Od rana zdycham tak gorąco. Poszłam z  młodą b
do kina. Porażka, nie włączyli klimy, seans głośny jak diabli, nie dało się wytrzymać. W połowie filmu wyszlysmy. A teraz siedzę w domu i dogorywam.
Odpowiedz
(04-07-2018, 15:09)Akinom napisał(a): Dzisiaj beznadzieja. Od rana zdycham tak gorąco. Poszłam z  młodą b
do kina. Porażka, nie włączyli klimy, seans głośny jak diabli, nie dało się wytrzymać. W połowie filmu wyszlysmy. A teraz siedzę w domu i dogorywam.

Ja też w taką pogode zdycham. Dzis u mnie dzien latany. Czekam jeszcze na syna az wyjdzie od logopedy i spadamy do domu. Jutro znow szpital i odbior lekow. Jeszcze zab pobolewa wiec cos czuje ze  zaraz bedzie do leczenia. A
Odpowiedz
Ja tez słabo, za ciepło tak nagle znów się zrobiło, ale trzeba przywyknąć, trudno

Odpowiedz
A ja dziś ok o dziwo.
Odpowiedz
A my dzis z tecfidera jedziemy na openera?

Mam nadzieje ze damy radę
Odpowiedz
Pewnie że dacie radęUśmiech baw się dobrzeUśmiech

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości