Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
(12-09-2018, 15:04)Blanka napisał(a): A ja szykuje się na turnus rehabilitacyjny 24 dni od jutra cieszę się że sobie odpocznę od pracy i poćwiczyć póki co od wczoraj boli mnie nerka... I udo jakbym je przetrenowala. Mam nadzieję że samo przejdzie. Hm zastanawiam się czy to może być od tecfidery??
Blanka jeśli mogę mam do Ciebie pytanie. Ja też mam szansę iść do ośrodka, do którego ciężko się dostać. Skierowanie to raczej powinien wystawić neurolog prowadzący, tak? A dalej... Jeśli do tego ośrodka mam się dostać dzięki Przyjacielowi, to co dalej mam robić wychodząc ze skierowaniem w dłoni od lekarza? Wysyła się do pracy ale jakie są dalsze kroki, skoro to nie idzie przez żaden urząd?
Będę wdzięczna za pomoc [emoji4]

Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka

Dziękuję [emoji4]

Super. Uśmiech jak Whitney Houston [emoji16]

Odpowiedz
(15-09-2018, 00:55)mpmarzena napisał(a):
(12-09-2018, 15:04)Blanka napisał(a): A ja szykuje się na turnus rehabilitacyjny 24 dni od jutra cieszę się że sobie odpocznę od pracy i poćwiczyć póki co od wczoraj boli mnie nerka... I udo jakbym je przetrenowala. Mam nadzieję że samo przejdzie. Hm zastanawiam się czy to może być od tecfidery??
Blanka jeśli mogę mam do Ciebie pytanie. Ja też mam szansę iść do ośrodka, do którego ciężko się dostać. Skierowanie to raczej powinien wystawić neurolog prowadzący, tak? A dalej... Jeśli do tego ośrodka mam się dostać dzięki Przyjacielowi, to co dalej mam robić wychodząc ze skierowaniem w dłoni od lekarza? Wysyła się do pracy ale jakie są dalsze kroki, skoro to nie idzie przez żaden urząd?

Dziękuję [emoji4]

(15-09-2018, 18:06)Blanka napisał(a):
(15-09-2018, 00:55)mpmarzena napisał(a):

Dziękuję [emoji4]

Tak się napisałam o mi zniknęło. Skierowanie wystawił mi lekarz ogólny. Zawiodłam je z dokumentacją do ZUSu. Dostałam termin komisji i w dniu komisji decyzję że jadę. Wybrałam w innym pokoju gdzie chce jechać miałam kilka propozycji.

Do ręki pismo gdzie i kiedy jadę. Oryginał zabierasz ze sobą do sanatorium kopie dajesz pracodawcy.Na czas pobytu sanatoruim dostajesz L4. I zwrot za dojazd. Chyba wszystko jak coś to pytaj.

A i się nie zniechęcaj jak dostaniesz odmowę, ja tak miałam odwołałam się i rozpatrzyli pozytywnie w ciągu ma 2 tyg.
Odpowiedz
Wielkie dzięki za wskazówki [emoji4]

Odpowiedz
Bubka wszystkiego najlepszego z okazji okrąglutkich urodzin
Odpowiedz
Dołączam się do życzeńUśmiech Wszystkiego najlepszegoUśmiech

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
Dziękuję bardzo.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Tak sie zastanawiam czy nie złożyć wniosku o zmiane stopnia niepełnosprawności ze względu na to moje nieszczęsne kolano, bo jakby nie było jeszcze rok w ortezie a potem nie wiadomo ile jeszcze. Myślicie że jest sens?
.
Odpowiedz
(18-09-2018, 06:04)mufa napisał(a): Tak sie zastanawiam czy nie złożyć wniosku o zmiane stopnia niepełnosprawności ze względu na to moje nieszczęsne kolano, bo jakby nie było jeszcze rok w ortezie a potem nie wiadomo ile jeszcze. Myślicie że jest sens?
.

Oczywiscie. Czemu nie?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
(18-09-2018, 06:04)mufa napisał(a): Tak sie zastanawiam czy nie złożyć wniosku o zmiane stopnia niepełnosprawności ze względu na to moje nieszczęsne kolano, bo jakby nie było jeszcze rok w ortezie a potem nie wiadomo ile jeszcze. Myślicie że jest sens?
.

Jak nie spróbujesz to się nie dowieszOczko
Odpowiedz
Stan zdrowia się pogorszył? No to spróbuj Moim zdaniem nie masz nic do stracenia a i my się dowiemy Uśmiech
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 12 gości