Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
leczyć się i nie przeciążać. ja byłem durniem i chciałem przechodzić przeziębienie. nie powtarzajcie moich błędow.
Odpowiedz
Bez walki się nie poddamOczko

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
Ale, z dobrych informacji, MRI stabilne.
Odpowiedz
I ja dolaczam do zainfekowanych (do tego SM się odzywa ale u mnie to norma przy infekcjach), przymusowe lezenie w łóżku a tyle miałam zaplanowane, akurat na święta ale planuje już być w piątek zdrowa, żeby wrócić do pracy I zająć się przygotowaniami do świąt Uśmiech
Takze wszystkim chorowitym życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Trzymajcie się, w grupie raźniejUśmiech

WorkBorg dobra wiadomośćUśmiech  oby za rok też tak byłoOczko
Odpowiedz
A ja od wczoraj nie czuje prawej nogi. Chyba powinnam się przyzwyczaić ;-)
Odpowiedz
(17-12-2018, 18:44)WorkBorg napisał(a): Ale, z dobrych informacji, MRI stabilne.

Zawsze jest to powód do radościUśmiech

Wyglada że narazie wygrywam tą nierówną walkęUśmiech tylko to kichanie masakryczne, sąsiedzi już chyba przywykliOczko

Odpowiedz
Dla Wszystkich przeziębionych dużo zdrówka.
U mnie w pracy też epidemia, mnie jakoś odpukać omija od czasu mojego morsowania.

WorkBorg świetna wiadomość Uśmiech najlepszy prezent na święta Uśmiech
Odpowiedz
(17-12-2018, 20:08)Akinom napisał(a): A ja od wczoraj nie czuje prawej nogi. Chyba powinnam się przyzwyczaić ;-)

Przykre to!
Odpowiedz
Powoli się przyzwyczajam :-)
Odpowiedz
(17-12-2018, 20:08)Akinom napisał(a): A ja od wczoraj nie czuje prawej nogi. Chyba powinnam się przyzwyczaić ;-)
ABSOLUTNIE NIE. Rehabilitacja, baseny, chodzenie, sanatorium. Jeżeli coś mogę pomóc w kwestiach załatwiania tegoż, pisz na priv.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości